Универсален титанов обков от Siegenia

Siegenia

Доказали се в продължение на много години при прозорци от дърво и PVC, титаниевите обкови на Siegenia спестяват време и разходи в производствения процес и носят дългосрочно удовлетворение на крайните потребители. Серията обкови непрекъснато се доразвива и тук ви представяме някои важни подобрения.

Възможността за монтиране на свободна прът сама по себе си отличава титановия обков. Единствено той позволява хармонизиране на времената на цикъла и персонализирано разпределение на процесите в цялото производство. Точката на свързване с щракване, от друга страна, осигурява по-голяма ефективност по време на монтажа върху готовото крило.

С простото си плъзгане под дефлектора той спомага за бързото позициониране и по-нататъшна обработка както с автоматично, така и с ръчно закрепване. Една от силните страни на точката на свързване с кликване е нейната нечувствителност към допустими отклонения при производството. Всички компоненти на крилото се отличават и с ефективно затягане на жлебовете.

Други силни страни на титановите обкови: финото назъбване със стъпка на зъбите 1,5 mm и големите съединителни фаски осигуряват сигурно и прецизно съединяване. Всички останали допустими отклонения се покриват от заключващата плоча, която предпазва и от корозионни повреди.

Siegenia

Титановите обкови също така предлагат рентабилност на производството поради дългия си експлоатационен живот при пробиване. Тe позволяват лесно реализиране на широка гама от височини на фалцове на прозорци до 2200 мм само с едно изкривяване от страната на пантите – без удължителни компоненти.

Комфортният болт също задава стандарти с автоматичното безстепенно регулиране на височината до 2,5 мм и интелигентната функция за захващане, за да осигури правилната позиция. Той също така притежава устойчивост на взлом до RC4.

Три различни конструкции за интегриране на повдигача на крилото в точките на въртене – плъзгач на крилото, плъзгач с ролка на повдигач на крилото и рамо на повдигач на крилото – носят възможно най-голямата гъвкавост. Постоянно насочени към спестяване на време и икономично складиране, те дават редица предимства благодарение на високата си степен на предварително сглобяване и предлагат свобода на проектиране и реализация на най-разнообразните изисквания на клиентите.

Снимки: Siegenia

Може да харесате още...