Уплътнителни ленти от Technoplast за монтаж на прозорци

Technoplast

Продуктовата гама Tecoband на немската компания Technoplast предлага уплътнителни ленти, изработени от висококачествен, ламиниран полимерен филм, което им позволява да се адаптират динамично към движенията в зидарията. За да се вземат предвид всички нива на уплътнение и структурните условия, фирмата предлага широка гама от лепилни и уплътнителни решения.

Technoplast

Лентите за уплътняване на прозорци Tecoband 250-3 за външно и Tecoband 251-3 за вътрешно приложение са много подходящи и тествани за RAL инсталацията на прозорци. В съответствие с изискванията на стандарта DIN 4108-7, те предлагат оптимално дълготрайно уплътнение при комбиниран монтаж. Запечатващите ленти са снабдени с висококачествена бутилово уплътнение, така че те могат да бъдат приложени директно към зидарията.

Technoplast

Материалът, от който са изработени е толкова устойчив на атмосферни влияния и здрав, че остава невредим дори в продължение на няколко седмици, например, когато не се извърши непосредствено поставяне на пяна след монтаж на прозореца.

За повече информация: Technoplast

Може да харесате още...