Усъвършенствана система за вградени венециански щори

Вградената плъзгаща се система ScreenLine SL20SV за венециански щори на британския производител Morley Glass&Glazing е вече по-бърза и по-тънка. Страничната релса, в която се помещава умно проектираният магнитен плъзгач на щорите Uni-Blinds®, е с 20% по-тънък, като осигурява по-голяма видимост и възможност да се монтира на тънък 40-милиметров профил.

Монтиран върху вътрешната страна на стъклопакета, магнитният плъзгач позволява пълен контрол и лекота на използване на вградените щори. Едно и също устройство се използва за повдигане и накланяне на ламелите. Последните подобрения в системата, която е много популярна в Обединеното кралство, също са в посока на увеличаването на скоростта и лекотата на вдигане и сваляне на щорите.

Подобно на всички стъклопакети Uni-Blinds® с вградени вътрешни щори, плъзгащата система SL20SV осигурява лесна поддръжка и съвременен вид за всеки прозорец или врата с двоен стъклопакет и се предлага в 10 различни цвята, включително и актуалното антрацитно сиво.

Вградените щори са сглобени и трайно запечатани в двойния стъклопакет, който се предлага с технологията Technoform за оптимална топлоизолация. Веднъж запечатани в тази напълно безпрашна среда, щорите не изискват почистване, винаги изглеждат нови и са защитени от повреди.

Външният магнитен плъзгач на SL20SV също се обработва с патентованото антибактериално покритие Sanitized®, което осигурява дълготрайна защита. Плъзгачът е толкова тънък и елегантен, че е идеален и за плъзгащи врати, твърдят от компанията.

Може да харесате още...