Усъвършенствани термоизолирани прозоречни конструкции Alumil

Системата Supreme S77 е предложение от ново поколение на Alumil за усъвършенствани термоизолирани прозоречни конструкции, които отговарят на високите стандарти на съвременния пазар и взискателния модерен дизайн. Плоски повърхности с минимизиране на фугите, редуциране височината на видимата част на рамката, повишаване товароносимостта на конструкциите и висок клас на защита от взлом са само част от  предимствата на решенията.

Системата спомага за балансираната икономия на енергия благодарение на високия си клас енергийна ефективност, удостоверена със сертификати на IFT Rosenheim Institute и Passive House Institute за пасивна сграда.

Минималната височина на рамката 93 мм и максималната водоплътност, постигната от трите нива на уплътнение с висококачествен EPDM и разпенен EPDM, допълват системните характеристики на Supreme S77.

Alumil

Това позволява на системата да съперничи без компромис на световния пазар едновремено в двата сегмента – конвенционални топлоизолирани прозоречни конструкции и при сгради с пасивно потребление.

Минималистичният дизайн за прозорците и балконските врати към система S77  е постигнат със серията S77 PHOS, която следва архитектурната тенденция „Less for more“ – повече свобода за максимална видимост посредством редуциране на рамката до само 67 мм. Дискретността и симетрията на видимите рамки се запазва дори в зоните на междинни шпроси.

Вижте също...