Устойчиви на срязване дрехи за стъкларската индустрия

Cut-Tex

Дрехите, устойчиви на срязване, се използват в производството на стъкло и преработващата промишленост от много дълго време. Боравенето със стъкло води до риск от сериозно нараняване. Опитът показа, че макар рискът да е по-висок в заводите, където се произвежда стъклото, много сериозни инциденти продължават да се случват и при последващата му обработка.

Cut-Tex

Поради това е уместно да се носи подходящо защитно облекло, когато се борави със стъклото. В този контекст великобританската компания CutPRO предлага защитни облекла, изработени от 100% Cut-Tex® PRO – най-модерната в света износоустойчива тъкан. Тя предлага ниво на защита от срязване клас A5 съгласно ANSI/ISEA 2016 и е категоризирана в най-високите нива за пробиване и скъсване (EN 388: 2016). Дрехите CutPRO® могат да бъдат персонализирани така, че да отразяват различните оперативни рискове и нужди на клиентите, предлагат се с различно брандиране и предпочитания за дизайн.

Cut-Tex

Облеклата са проектирани да изглеждат като стандартна униформа за работно облекло, с опции за цветове и фирмено лого, като допълнително имат светлоотразителни ленти и цветове с висока видимост.

За повече информация: CutPRO

Може да харесате още...