В Истанбул предстои изложението за дограми Eurasia Window 2018

Международната изложба на дограми Еurasia Window, Door and Glass Fairs 2018 ще се проведе от 7-10 март в Истанбул. Събитието има за цел да събере на едно място повече от 65 000 професионалисти от цял свят. През 2018 г. изложбата в Истанбул очаква посетители от повече от сто страни, а предишното издание събра около 61 000 посетители от 97 страни.

Събитието се провежда в Tüyap expo център с площ от 120 хил. кв.м. Турската компания Reed Tüyap, която организира събитието, има изложби в 39 страни.

Един от основните гости на събитието тази година ще бъде британският архитект Ян Ричи, известен с енергийно ефективните си решения в архитектурата. Той ще сподели своите идеи за предимствата на устойчивата архитектура в съвременното градско планиране. Приемайки, че архитектурата трябва да поддържа социалните ценности, Ян Ричи подкрепя идеята за постоянно намаляване на потреблението на енергия.

Конференцията Glass Performance Days 2018, която ще се проведе за пръв път в рамките на изложението, ще обърне специално внимание на темата за обработката на стъкло и нейното използване в интериорния дизайн и архитектурата.

Може да харесате още...