Въглеродно неутрални градински ракли от Hörmann

Hörmann

В допълнение към съществуващата продуктова гама от системи за съхранение, състояща се от къщички за градински инструменти и навеси за дърва за камина, Hörmann вече предлага и висококачествени, въглеродно неутрални градински ракли като място за съхранение за балкона или градината.

Hörmann разширява съществуващото си продуктово портфолио в областта на системите за съхранение с нов продукт за използване на открито: стандартните въглеродно неутрални градински ракли, изработени от висококачествена поцинкована стоманена ламарина с лаково покритие, създават ново пространство за съхранение за балкони и градини. Градинските ракли се заключват, устойчиви са на атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи и предлагат сигурно съхранение.

Hörmann

Двата вградени амортисьора допринасят за особено удобното отваряне и затваряне на градинската ракла на Hörmann.

Новите градински ракли на производителя на врати Hörmann предлагат нови възможности за съхранение. Използват се за безопасно съхранение на възглавници, играчки и принадлежности за градината и вътрешния двор. Стабилната конструкция, изработена от поцинкована и висококачествена стоманена ламарина с лаково покритие, е устойчива на атмосферни влияния, дъждовна вода и слънчева светлина. Предлаганата само от Hörmann стандартна двуточкова система за заключване с метален обков и секретен патрон в капака гарантират сигурно и модерно съхранение. Два вградени амортисьора позволяват особено удобно отваряне и затваряне. Освен това градинските  ракли се монтират бързо и лесно и могат да се регулират индивидуално с помощта на регулируеми по височина крачета. Предлагат се в два размера и в цветове сив алуминий (RAL 9007) и антрацитно сиво (RAL 7016).

Hörmann

Предлаганата само от Hörmann стандартна двуточкова система за заключване с метален обков и секретен патрон в капака гарантират сигурно съхранение.

Като семейна компания Hörmann осъзнава своята отговорност за бъдещите поколения и е първият и единствен производител на строителни елементи, който от 01.01.2023 г. стандартно доставя всички свои продукти за жилищно строителство като въглеродно неутрални, включително къщички за градински инструменти, навеси за дърва за камина и новите градински ракли. Градинските ракли ще се предлагат от октомври 2023 г.

За повече информация – Hörmann.

Може да харесате още...