Външни ламелни щори Warema

Warema

Слънцезащита в цялото й разнообразие

От началото на годината Алу Кьониг Щал добави още една марка към портфолиото си – слънцезащитните ламелни щори на безспорния лидер в бранша – Warema.

Ефективната слънцезащита е от съществено значение за комфорта вкъщи и на работното място. Без нея в рамките на кратък период от време, температурата в помещенията е възможно много да се покачи въпреки вентилацията. Това се дължи на парниковия ефект, който запазва топлината дори навън да е приятно хладно.

Съвременната слънцезащита трябва да отговарят на множество изисквания:
– Да бъде изключително устойчива на ветрови натоварвания
– Да осигурява оптимално количество дневна светлина
– При провеждането на презентации например важно изискване е залата да е добре затъмнена
– Понякога е необходимо да гарантира за личното пространство – да предпази от любопитните погледи
– През летните месеци да поддържа хлад в стаите, а зимно време да намали енергийните разходи, свързани с отоплението
– Разбира се, не трябва да се пренебрегва и естетиката – дизайнът на фасадата е ключов при модерната архитектура

Продуктите на Warema отговарят на всички тези изисквания. Външната слънцезащита спира 80 – 90% от слънчевите лъчи,  още преди да достигнат до стъклото. И тъй като има достатъчно пространство до прозореца, въздухът може да циркулира и да се предотврати  натрупване  на топлина.

Видове външни ламелни щори Warema

Warema

Външни щори са солидни системи за слънцезащита с индивидуален контрол на дневната светлина в помещението. Дискретни и все пак от ключово значение за външния вид на фасадата. Дизайнът им определя модните тенденции. Независимо от обекта – големи фасади на търговски сгради или модерни еднофамилни къщи, Warema щори осигуряват ефективна слънцезащита.

Warema

Богато разнообразие от външни ламелни щори:
– със закръглени в краищата ламели;
– с плоски ламели;
– със затъмнени ламели;
– с метални корди;
– вградени;
– скосени.

Warema

Ламели
Ламелите могат да се регулират отвътре под желан от Вас ъгъл, което гарантира, че само нужното количеството светлина ще навлиза в стаята по всяко време на деня.

Възможна е регулация, която гарантира достъп на дневна светлина в стаята, като същевременно осигурява визуална неприкосновеност на личния живот.

Ламелите са направени от специален алуминий и са абсолютно устойчиви на корозия. Те могат да бъдат с 60, 73, 80, 90, 93 или 100 мм ширина.

Цветове
С външни ламелни щори на Warema няма ограничения за дизайна на фасадата. Многообразието от стандартни цветове и широката гама от специфични цветове гарантират, че щорите могат да бъдат адаптирани лесно за всяка фасада.

Warema

Различни материали и форми заедно с многообразието от цветове и модели правят индивидуалните дизайнерски решения възможни. Независимо от времето, продуктите с марката Warema Ви гарантират качеството, от което се нуждаете.

За информация и контакти: www.alukoenigstahl.bg

Може да харесате още...