Въртяща се врата спечели Detail Product Award 2019

air-lux

Тазгодишната награда за продукт на архитектурното списание DETAIL спечели въртяща се врата с големи повърхности от стъкло от швейцарската компания Air-Lux в категория „Покрив, фасада и външни стени“. Издателство DETAIL със седалище в Мюнхен е платформа за архитекти и строителни инженери и издава едноименното списание за архитектура. Всяка година DETAIL присъжда продуктова награда, която се присъжда от жури от експерти и читатели, гласуващи за иновативни строителни продукти, системи и материали.

air-lux

Въртящата се врата категорично убеждава журито и читателите тази година. В категорията покрив, фасади и външни стени шарнирната врата убеди не само журито, но и читателите като специално са оценени иновативният характер, функционалността и дизайна, устойчивостта и способността за интегриране на продукта.

air-lux

С въртящата се врата air-lux, компанията постига сложна и изключително интелигентна механична конструкция на този голям фасаден елемент. Така, според оценяващите възможността за максимално отваряне на помещението, високото качество на дизайна, както и простото боравене значително повишават качеството на живот, поради което продуктът е определен като фаворит в категорията.

За повече информация: Air-Lux

Вижте също...