VBH осигурява надежден greenteQ авариен изход

Door 3
Производителят на обков за врати и прозорци VBH добавя антипаник механизми за врати за аварийни изходи към продуктовата си гама greenteQ.

Произведена в Италия, разширената продуктова гамата се състои от антипаник болтове и едно-точкови и три-точкови заключващи механизми във версии с напречна дръжка и бутална подложка за еднокрилни и двукрилни врати, изработени от PVC, алуминий или дърво. Предлагат се в бял и сребрист цвят. В случаите, в които се изисква контролиран достъп от външната страна на сградата, има възможност за инсталиране на система отвън за външен достъп.

Маркетинг мениджърът на VBH за Великобритания, Гари Глийсън, споделя: „Всички антипаник болтове и заключващи механизми са тествани, сертифицирани и маркирани със знак „CE“ в съответствие със стандартите BS EN1125 или 179. Много производители на врати използват greenteQ продукти за стандартните си врати. Добавянето на антипаник механизми към асортимента им позволява да оборудват своите врати за аварийни изходи, като използват оборудване от призната в бранда марка, на която имат доверие. Те знаят, че вратата ще се отвори, ако някога се активира при спешни случаи“.

greenteQ антипаник механизмите могат да се използват повторно на други врати, което намалява необходимостта производителите на врати да поддържат големи запаси от готова продукция и елиминира възможностите за грешки при монтажа на обкова.

Може да харесате още...