Вече налични иновативни системи от Schüco

Alukönigstahl има удоволствието да Ви информира за част от иновативните продукти  на марката Schüco, показани на изложението БАУ 2017, които вече могат да бъдат доставени. За да добиете цялостна представа за всички серии и артикули, които можете да поръчате, Ви предлагаме подробна информация за отделни продукти.

Schüco VentoLife – интегрирана в прозореца вентилационна система

Schüco VentoLife е вентилационна система с многостепенен вентилационен филтър, който отстранява до 99,5% от вредните за здравето вещества и частици от въздуха и обединява функциите за вентилация и пречистване на въздуха. Системата е разработена специално за нуждите на жителите в големите градове и градски райони и е подходяща за жилищни и офисни сгради. Може да бъде интегрирана в профилните системи за прозорци от Schüco AWS 50 до AWS 75 SI+ и Schüco AWS BS.SI+. Както и при касата за вграждане при фасадната система Schüco FWS. Системата прави възможно вкарването на свеж въздух дори и при затворени прозорци. Предимства като защита от влизане с взлом, устойчивост на вятър и кос дъжд, и шумоизолация, се запазват. Интегрираните, управлявани чрез сензори, външни клапи се грижат за оптималното качество на въздуха в помещението, достатъчното набавяне на кислород и приятната температура на входящия въздух.

Антибактериални дръжки Schüco SmartActive – иновативно решение за хигиенизиране на части от сградата

Schüco SmartActive

Антибактериалните дръжки отговарят на хигиенните изисквания, които се изискват в болници, домове за възрасти хора, детски градини и др. Те намаляват микробите до минимум  99,9% за период от 24 часа и са ефективни и при мултирезистентни микроби, благодарение на употребата на висококачествено микросребро. Schüco SmartActive отговаря на изискванията на европейските норми и е невъзможно проникването на микробите в кожата.

Schüco ADS SimplySmart – системни допълнения при праговете на вратите

Schüco ADS Simply Smart е подходящ за широк спектър на употреба, включително и при безбариерни врати. Това са алуминиеви прагове за ново строителство или саниране за профили със строителна дълбочина от 75 и 90 мм. На лице е регулируема точка в долната част за единично крило със сандвич панел, който покрива профила на крилото. Също така  стандартни уплътнения и уплътнения във вид на четки за Schüco ADS 75 BL SimplySmart.

Schüco слънцезащитни системи

Иновациите при слънцезащитните системи Schüco са Schüco ALB ламелите с правоъгълна форма, както и тези с формата на паралелепипед, които са доставими в подвижно и неподвижно изпълнение с линеално задвижване. Възможно е вече предварителното оразмеряване за подвижната слънцезащита Schüco ALB и плъзгащите се щори Schüco ALB. Щорите Schüco CCB за  двукатен прозорец от серията Schüco AWS 120 CC.SI са разработени и във вариант за тесни крила / фиксирани области и фиксирани области с крило за почистване. Иновация е и Schüco EIB управлението на слънцезащита, предназначено за Schüco CCB / ALB / CTB. Сред предимствата при слънцезащитните системи са ефективно засенчване и защита от топлината през лятото, намаляването на ефекта от заслепяване, интелигентния контрол в зависимост от светлината, по-доброто разпределение на светлината в сградата, благодарение на възможността за отклоняване на светлината, пестенето на енергия чрез оптимално използване на светлината, пестенето на енергия чрез минимизиране на разходите на охлаждане и подобряване на климата в помещението и повишаване на комфорта, благодарение на естествената светлина.

За допълнителна информация и консултация търговските представители от Alukönigstahl са на Ваше разположение.

Вижте също...