Veka Group представи изключителен ултраматов материал

SPECTRAL-Veka

Компанията VEKA Group представи изключителен ултраматов финиш, който няма аналог в индустрията. Тази иновативна повърхност, наречена SPECTRAL, е изключителна за фирмата и беше показана за първи път на изложението FIT Show, където беше посрещната с фантастична обратна връзка и беше приветствана като „звездата на щанда“.

SPECTRAL-Veka

Този продукт използва новаторска технология, за да се създаде ултрагладък, ултраматов завършек на повърхността, който има ненадминати предимства за производителността. Материалът впечатлява с неговата гладка и модерна естетика. Матовите покрития изглеждат все по-популярни по отношение на всичко – от готварските печки до колите, но вместо да бъде само” модна прищявка “, строителната индустрия наблюдава постоянното повишаване на търсенето за този вид на материалите от много години.

SPECTRAL-Veka

SPECTRAL използва повърхностна технология от следващо поколение, за да създаде необикновен завършек, който просто не може да бъде сравнен с никаква друга матова PVC-повърхност на пазара. Той е много устойчив на надраскване, притежава свойства за анти-пръстови отпечатъци и е изключително устойчив на UV светлина, екстремни метеорологични условия и тежки химикали, а замърсяванията могат да бъдат почистени с лекота. Чрез поглъщането, а не отразяването на светлината, SPECTRAL предлага по-плътно, по-богато качество на цвета, и тъй като е кадифен на допир, той се усеща също толкова добре, колкото изглежда. SPECTRAL се предлага в четири нюанса – графитено черен, сив антрацит, платинено сив и Umbra Grey. Тези специализирани цветове се правят по поръчка с четириседмично време за изпълнение и могат да се ламинират от едната или от двете страни на продукта.

За повече информация: VEKA

Вижте също...