VEKA представя нов прозорец с вертикално отваряне

Veka vertical-slider

Водещият доставчик на системи VEKA Group стартира следващото поколение прозорци с вертикални плъзгачи – Imagine Vertical Slider. Пазарните проучвания показват, че продажбите на вертикални плъзгачи на пазара за подобрения в домакинството са се увеличили с 32%, като тази цифра се очаква да продължи да нараства. Imagine Vertical Slider е особено гъвкав и е подходящ за всякакви приложения.

Veka vertical-slider

Благодарение на тънките профили, реалистични дървесни декори, три стила на изпълнение и възможност за механично съединяване на заваръчните шевове, клиентите могат да постигнат класически вид с всички предимства на ултрамодерн материал. PVC-U не се нуждае от почти никаква поддръжка в сравнение с безкрайния цикъл на шлайфане и боядисване, който дървеният материал изисква, и той няма да надуе и деформира с времето.

Veka vertical-slider

Освен лесна поддръжка, Imagine Vertical Slider предлага впечатляващ стил, енергийна ефективност, изолация и сигурност, не само в сравнение със старите дървени крила, но и в сравнение със съвременните им аналози. Системата позволява поддържането на традиционен стил, като същевременно позволява да се минимизират потреблението на енергия и разходите, което е решаващо за управлението и поддържането на обществени и общински имоти.

За повече информация: VEKA Group

Може да харесате още...