Велукс България отново с Есенна кампания

Есента е тук! Време е да помислим за това как да изолираме, как да ремонтираме, а понякога – как да реконструираме дома си, за да стане по-комфортен и по-приятен за живеене през студените месеци. А и не само през студените.

Един от начините да преобразим къщата, е да започнем да използваме тавана – пространство, което традиционно се пренебрегва или се използва само за склад. А се оказва, че е изключително подходящо за нова детска стая, тиха спалня или светло кътче за почивка с книга в ръка.

Както и досега, VELUX се стреми все повече хора да се докоснат до магията на живота под покрива, да получат повече дневна светлина, свеж въздух и уют у дома. Затова тази есен отново предлагат възможност за отстъпка от цената на монтажа за всяко закупено комплексно решение:

Подарък 50 лв. от цената на монтажа
при покупка на Комплексно решение
от 01.10.2014г. до 30.11.2014г.

За всяко поръчано Комплексно решение в периода 01.10.2014 – 30.11.2014 г., ВЕЛУКС България ще издава ваучер на стойност 50 лв. При предоставяне на ваучера на сертифициран монтажник на VELUX, клиентът ще получи 50 лв. намаление от оферираната от монтажника стойност на монтажа. Цената на монтажа е индивидуална за всеки отделен случай и се определя по време на оглед или предварителен разговор със сертифицирания монтажник на VELUX.

На сайта на ВЕЛУКС България можете да намерите актуални списъци с партньорите на VELUX – дистрибутори и монтажници в цялата страна.

Ето и повече за продуктите:

ПОКРИВЕН ПРОЗОРЕЦ

VELUX произвежда покривни прозорци и други продукти, свързани с тях вече над 70 години. Покривният прозорец Ви дава до 3 пъти повече дневна светлина, в сравнение с вертикален прозорец, поставен в капандура на покрива. Освен това, прозорецът на покрива Ви осигурява естествена вентилация и прекрасна гледка. Всичко това води до комфортен и здравословен климат у дома. А многообразието от стандартни размери и модели на VELUX ще Ви позволи да намерите най-подходящото решение за Вашата къща.

Ново Поколение!

През април тази година VELUX представи новата си продуктова програма, с нови и подобрени модели, включващи модерен дизайн, увеличена площ на стъклопакета и усъвършенствани изолационни качества на прозорците. Прозорците са представени в 3 основни серии: Стандарт, Стандарт Плюс и Премиум. Предлагат се с горно или долно управление, в естествен цвят на дървото или с бяло полиуретаново покритие за влажни помещения, има такива с горна ос на отваряне за панорамна гледка, както и с електрическо отваряне и сензор за дъжд, за оптимален комфорт.

ОБШИВКА

Обшивката гарантира сигурната връзка с покрива и оттичането на водата правилно около прозореца. Тя е другият задължителен продукт за монтаж, освен покривния прозорец. Тя е изработена от алуминий в тъмно сив цвят, пасва на съответния размер прозорец и може да бъде поръчана специално за плоски или за релефни керемиди. Предлагат се и т.нар. комбинирани обшивки – за поставяне на няколко прозореца в група.

ТЕРМОИЗОЛАЦИЯ

Поръчайте термо- и хидроизолационен комплект, заедно с прозореца и обшивката, и оптимизирайте монтажа и енергийната ефективност на покрива. Комплектът включва топлоизолационна рамка, хидроизолационно пародишащо фолио и отводнителен улей. С монтаж на термоизолационен комплект добавяте още 5 години гаранция към стандартните 5, т.е. получавате 10 години пълна продуктова гаранция.

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Независимо дали Ви притеснява топлината, светлината, или и двете – разгледайте оригиналните продукти на VELUX и със сигурност ще изберете нещо подходящо, практично и красиво. Външните сенници се грижат за намаляване на прегряването през лятото. Вътрешните щори намаляват или спират светлината, а през зимата предпазват от загуба на топлина. А външните ролетни щори защитават оптимално. Освен всичко това се предлагат и комарници, които се поставят на стената пред прозореца и позволяват той да се отваря, докато сте защитени от насекомите.

Не се колебайте да се свържете с ВЕЛУКС България на познатите координати:

+359 2 955 99 30 телефон
+359 885 00 20 32 мобилен
+399 2 955 95 26 факс

bulgaria@velux.com
www.velux.bg
www.facebook.com/VELUX.bg

Може да харесате още...