Велукс България празнува своята 10-та годишнина

На 29-ти септември 2008г. e откриването на Международния технически панаир Пловдив. Събитието е очаквано от много фирми и техните клиенти с голям интерес. Обикновено на такъв форум се излагат нововъведения и последни разработки. ВЕЛУКС България ще посрещне своите партньори и клиенти в Палата 5 на панаира и ще представи широката гама от продукти, които предлага на българския пазар.

“Нашата мисия тук е не само да представяме една световно известна марка в строителния бранш, но и да бъдем колкото може по-близо до българската архитектура, с местни инициативи и партньорство с българските предприемачи и клиенти. Тази година ВЕЛУКС България празнува своята 10-та годишнина. Това показва, че ние имаме сериозни, дългосрочни планове в България и за нас е изключително важно да градим дългосрочни отношения с партньори и клиенти, които са основани на взаимно доверие и полза!” споделя г-н Йон Тугард (Генерален Мениджър на ВЕЛУКС България).

Посетителите могат да видят мостри на продутки от световноизвестната марка VELUX®, между които покривен продорец GGL Integra® с технология io-homecontrol – с електрически мотор, програмируемо дистанционно управление и вграден сензор за дъжд. Едно дистанционно управление, с модерен дизайн, може да контролира един или много покривни прозорци и щорите към тях, навсякъде в дома. На дисплея се изписва състоянието на всеки от прозорците, дали е отворен или затворен; дали щорите са спуснати или вдигнати. Повече не е необходимо да обикаляте всички стаи за да пускате и вдигате щорите, преди да напуснете къщата. Интелигентните прозорци, щори и сенници могат да бъдат “програмирани” по начин, който да осигурява притока от свеж и чист въздух в помещението. Не е необходимо да се притеснявате, когато завали дъжд, защото електрическият прозорец ще се затвори сам.

Друг интересен продукт е уникалния покривен прозорец-балкон GDL Cabrio®. Един от клиентите на ВЕЛУКС възкликва: «Това не е само прозорец или балкон, това е истинско бижу. Това само доказва тезата, че гениалните неща са изключително прости!»

Простотата и функционалността на GDL Cabrio® са наистина забележителни! В рамките на 10 секунди превръщате прозореца се в балкон с навес. Не се изисква нито сила, нито образование.

Светлинният тунел TWF е сред продуктите, които впечатляват архитектите. Той е проектиран, за да доставя естествена светлина в тъмните помещения на дома, като бани, коридори, стълбища, килери и др.

Новото поколение продукти притежават още по-добра светлопроводимост и възможност за вентилиране на помещението. Светлината прониква през самопочистващо се външно стъкло, преминава през рефлекторната тръба и достига до дифузьор, като по този начин осветява помещението.

Вертикалните елементи VFE се свързват с покривни прозорци, посредством специална обшивка. Те предлагат така желаната екстра – гледка към двора! С ламинирано вътрешно стъкло, те представляват сигурна защита в стаи, където играят малки деца. Освен прекрасната гледка вертикалните елементи осигуряват допълнителна светлина и усещане за простор в помещението.

Всички тези продукти и много други бяха показани на щанда на ВЕЛУКС България в Палата 5, от 29 септември до 4 октомври в Пловдив.

Може да харесате още...