Велукс с нови предложения

Промоция, точно когато Ви е най-необходима!

Най-накрая, слънцето и светлината замениха месеците на студ и мрак. Но колкото и да сме копнели за топлината, ярката слънчева светлина и късите, горещи летни нощи може да се превърнат в огромно предизвикателство.
Изобилната дневна светлина е жизнено необходима за комфорта в помещението, но в същото време е много важно да предпазим стаята от прегряване.

От 14 май до 30 юни ВЕЛУКС предлага всички вътрешни и външни щори, сенници и комарници с 10% отстъпка. Без лотарии, без точки и скрити условия! Получавате Вашата отстъпка в момента на покупката!

Поръчка и покупка на щори, сенници и комарници ВЕЛУКС можете да направите при всички наши дистрибутори в цялата страна.

В много от магазините са налични мостри на всички материи и цветове на различните модели щори и сенници. Можете да заповядате на адреса в офиса ни в София.

Топлинен щит през лятото
Най-ефективни против прегряване са външните аксесоари – сенници и външни ролетни шори.
Външна ролетна щора ВЕЛУКС  е най-високия клас продукт на пазара, пригоден за многостепенна защита на покривния прозорец ВЕЛУКС.

Тя предлага шест защитни функции в едно. Този тип щора не допуска лятната жега, позволява да се пести енергия през зимата, защитава стъклото на прозореца от повреди и счупване, намалява шума, контролира достъпа на светлина и осигурява безопасността и неприкосновеността на личния живот.

Външната ролетна щора е с дистанционно управление. Моделите са два: SML (електрически) и SSL (соларен).

От тази година външна ролетна щора ВЕЛУКС е с нов дизайн, отличен с престижни награди iF design,  Red Dot Design award. 1800 производителя и дизайнери от 58 страни представят общо 4515 продукта за годишните номинации. Външната ролетна щора ВЕЛУКС получи приза “red dot honourable mention”.

Соларните и електрически варианти на външните ролетни щори ВЕЛУКС са задвижвани от най-съвременна технология на радио вълни IO-homecontrol ®.​Намаляването на топлината, която идва от директното слънчево греене при спусната външна ролетна щора ВЕЛУКС е до 95%. ​

Друг ефективен и далеч по-достъпен като цена продукт е външният сенник MHL от ВЕЛУКС.

Той представлява мрежа от фибростъкло, която при отваряне на прозореца се закача на кукички в долния край на крилото и по този начин се разпъва върху стъклопакета.

Външният сенник намалява топлината, която идва от директното слънчево греене между 80-90% в зависимост от плетката. Предимството на сенника е, че не блокира гледката навън. Предлага се както в ръчен, така и в електрически и соларен вариант.

Затъмнителни означава пълна тъмнина!
Освен външните ролетни щори ВЕЛУКС, само още само един модел Ви гарантира абсолютно затъмняване на стаята: затъмнителните щори DKL. За да ги наречем “затъмнителни”, щорите трябва да правят стаята ви напълно тъмна. Щорите са изработени от промазан плат, със светлоотразитяващо покритие, който намалява и притока на топлина. Като последни щрихи сме добавили и черни уплътнения между касата на прозореца и страничните алуминиеви водачи на щорите. Освен че спомагат щорите да прилягат по-добре, тези уплътнения елиминират всички отражения. Когато тестваме пълното затъмняване, постигано със затъмнителните щори на ВЕЛУКС спуснати до долу, ги облъчваме с много ярка светлина.

Затъмнителните щори ВЕЛУКС са идеалното решение за спални. През зимата играят роля на топлинна бариера на топлината от стаята, като намаляват разходите с 33% (в сранение с прозорeц без щора).
Предлагат се в в 40 цвята, които запазват своя блясък дълги години.

Инженерите от ВЕЛУКС, заедно със световноизвестният дизайнер Карим Рашид, създадоха колекция от 8 нови десена затъмнителни щори.

През декември 2011, колекцията бе отличена с най-старата и престижна награда за дизайн в света – GOOD DESIGN TM.

Критериите, по които са отличени най-добрите в света от различните категории са иновативност, продуктова концепция и оригиналност.

Термо щори FHC – 3 в 1
Термо щора ВЕЛУКС е един продукт, в който се съчетават три важни свойства – контрол на светлината, контрол на топлината и декорация.

Контрол на светлината
Добрият климат в помещенията, придружен от голямо количество дневна светлина, е от съществено значение за нашето здраве и общо благосъстояние. Въпреки всичко директната слънчева светлина може да предизвиква отблясъци на монитора или телевизора, както и да смути съня рано сутрин. Ефективният контрол на светлината е задължителен за помещенията за сън и работа. С термо щора FHC от ВЕЛУКС сами преценявате кога и колко светлина Ви е необходима.

Контрол на енергийните разходи
В България има четири ясно изразени сезона. През студените зимни дни топлината в стаята е ценна, а през лятото целта е да охладим помещението. Термо щора ВЕЛУКС е еднакво ефективна през зимата и лятото. Благодарение на уникалната си структура, тип „пчелна пита”, с алуминиево покритие отвътре FHC е ефикасен терморегулатор на загубите и приходите на топлина.

Декорация
От изключителна важност за щорите и интериорните продукти е овен с практичност, те да се отличават и с елегантен външен вид. Термо щори ВЕЛУКС се предлага в девет елегантни цвята и е единствената по рода си на пазара, специално предназначена за покривни прозорци ВЕЛУКС. С подвижната си долна и горна релса, щорите могат да бъдат позиционирани в различни части на покривния прозорец, както и изцяло да затъмнят помещението.

Тониране на светлината
Ролетни щори RFL  са перфектни за тониране на слънчевите лъчи, без да затъмняват напълно. Позволяват Ви дискретно да омекотите директната слънчева светлина в стаята. Налична в два варианта – със странични релси за плавно спускане или в три предварително избрани позиции.
Плисирани щори FHL от ВЕЛУКС нежно омекотяват светлината и добавят елегантен, декоративен завършек на стаята. Горният и долният край не са фиксирани, което прави възможно позиционирането по Ваше желание.

Универсално решение
За всякакви помещения универсално решение са венецианските щори PAL, защото не само дозират, но и насочват слънчевата светлина. Заради лесните за почистване алуминиеви ламели те са особено предпочитани за бани и кухни, където е по-влажно. Предлаганият от ВЕЛУКС модел е функционален и естетичен. Пластините без дупки (така, че през тях не минава светлина) се плъзгат по алуминиеви водачи от двете страни на крилото.

Монтажът също е важна част от качествата на всяко изделие. Покривните прозорци на ВЕЛУКС идват с предварително поставени държачи за щори.

Системата за монтаж на ВЕЛУКС се нарича Pick&Click! ® – а именно, изберете и поставете! Монтажът на щорите е всъщност само поставянето им в държачите – става за броени минути.

Може да харесате още...