VELUX Group дарява покривни прозорци на спортни клубове

Приток на дневна светлина през чисто нови покривни прозорци в местния спортен клуб. Мечта, която ще се превърне в реалност за един спортен клуб в България, с помощта на покривни прозорци, дарени от VELUX Group, по случай 75-годишния юбилей на компанията.

VELUX внася дневна светлина и свеж въздух в ежедневието на хората. Сега всеки, който посещава някой от множеството български спортни клубове, има възможност да го направи по-светъл, по-удобен и по-здравословен – абсолютно безплатно. Общоизвестно е, че практикуването на всеки спорт изисква енергия. Наред със здравословната диета, дневната светлина и свежият въздух също подпомагат енергийния баланс на хората, които прекарват повече време в затворено пространство. Покривните прозорци VELUX допринасят изключително много за постигането на по-добра жизненост при всеки от нас.

„Сборният пункт на всеки спортен клуб е мястото, през което децата, младежите и техните родители преминават преди и след като са спортували активно. Ако това помещение е практично и приветливо, удовлетворението от спортната тренировка ще е още по-голямо. От своя страна, VELUX Group желае да подкрепи спортните клубове в обществената им роля”, казва Николай Захариев, Управител на Велукс България.

По един спортен клуб във всяка от 30-те държави в Европа, където VELUX Group има представителство, ще получи дарение, включващо до шест покривни прозореца и техния монтаж. Единственото условие е всеки спортен клуб, който кандидатства, да е регистриран, като юридическо лице с нестопанска цел за общественополезна дейност.

„Ако сте член или се сещате за спортен клуб в България, който наистина се нуждае от повече дневна светлина, свържете се с нас“, приканва Николай Захариев.

За да може даден спортен клуб да кандидатства за покривни прозорци, представител на клуба трябва да се свърже със сертифициран монтажник на VELUX и да му предостави снимки и скици на помещението, в което е нужно да се инсталират покривни прозорци най-късно до 15 август 2016 г. През септември VELUX Group ще подбере спортните клубове, които ще получат дарението.

Защо дарение?

През 2016, VELUX Group ще празнува 75-годишнината на първоначалната идея, която впоследствие се превръща в покривен прозорец. През цялото това време продуктите VELUX внасят ново качество на живот за хората в техните домове, работни места и училища. Във връзка с отбелязване на годишнината, VELUX Group стартира няколко инициативи в световен мащаб – всички съсредоточени върху ползите от дневната светлина и свежия въздух за работата, ученето и свободното време.

Как се кандидатства?

Кандидатствайте на: www.velux.com/sportsclubs

За VELUX Group

В продължение на 75 години VELUX Груп създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние работим в световен мащаб – имаме продажби и производство в повече от 40 страни и около 9,500 служители по целия свят. Групата VELUX е собственост на VKR Holding A/S, акционерно дружество, изцяло притежавано от фондации и семейство. За повече информация, посетете www.velux.com.

Може да харесате още...