Velux и Guardian Warm Roof в първо партньорство с решения за зимни градини

Velux_3

Guardian Warm Roof и Velux се обединиха, за да предложат най-добрия покрив и покривни прозорци за зимни градини. Velux вече е ексклузивен доставчик на прозорци за прочутия топъл покрив на Guardian – това е перфектната комбинация за превръщане на зимната градина в целогодишно обитаемо пространство.

Замяната на остъкления покрив на зимните градини с иновативния топъл покрив на Guardian създава напълно изолирано пространство, което запазва топлината през зимата и е хладно през лятото. В съчетание с покривните прозорци на Velux може да се удвои количеството дневна светлина и да се контролира вентилацията на помещението. Резултатът е стилна и енергоефективна зимна градина, на която можете да се насладите при всеки сезон.

Прозорците на Velux са в различни размери, стъклени покрития и изпълнение. Серията Velux Active предлага интелигентна система за дома, която работи с електрически задвижвани от слънчевата енергия покривни продукти Velux Integra® за автоматичен контрол на светлината, вентилацията и климата в дома.