VELUX® представи нов покривен прозорец с три крила в една рамка

VELUX-STUDIO 1

Производителят на покривни прозорци VELUX® лансира новия си продукт VELUX STUDIO, който е първият покривен прозорец с три крила в една рамка. Иновативният дизайн с една рамка се състои от неподвижен модул в средата и два отварящи се прозореца в двата края. VELUX STUDIO осигурява още повече дневна светлина и предоставя по-впечатляваща гледка.

Оборудвани със соларния кит за преобразуване на слънчевата енергия в електрическа, прозорците VELUX STUDIO могат да бъдат дистанционно управлявани с помощта на технологията VELUX INTEGRA®. Чрез VELUX INTEGRA® собствениците на жилища могат да контролират по-добре вътрешния климат. Монтажът на VELUX STUDIO с една рамка следва стандартния процес на инсталиране на покривни прозорци. Наличието на три крила в едно интегрирано решение значително опростява инсталирането в сравнение с монтажа на три отделни единични прозореца.

„Щастливи сме да представим новия си прозорец VELUX STUDIO – един революционен продукт на пазара на покривни прозорци. Ние непрекъснато търсим нови начини за подобряване на нашите продукти за монтажници, търговци и собственици на жилища, така че да останем лидери на пазара. Прозорецът VELUX STUDIO предлага най-добрите възможности за проникване на дневна светлина и вентилация и създава по-здравословна вътрешна среда. В сравнение с комбинация от отделно инсталирани три прозореца VELUX, VELUX STUDIO „всичко в едно“ механизмът увеличава дневната светлина с 23% и изисква по-малка първоначална инвестиция“, споделя Грант Снедън, продуктов мениджър във VELUX.

В момента VELUX STUDIO се предлага в размер 1837 х 1178 мм, боядисан в бяло, двойно или тройно остъклен.

Може да харесате още...