VELUX с нови вдъхновяващи колекции щори и аксесоари

За първи път специални пакети Комфорт, с които крайният клиент спестява 10%

Световният лидер в производството на покривни прозорци и аксесоари за тях VELUX Group представя на своите настоящи и бъдещи клиенти най-новите си колекции щори за 2015 г. С тяхна помощ всички собственици на покривни прозорци VELUX могат да подсигурят пълен и постоянен комфорт в дома си.

Представеното разнообразие VELUX щори се състои от над 100 модела, разработени в сътрудничество с водещата европейска модна агенция Trend Union. Специалистите от Париж обслужват световни брандове като Prada, Disney, Zara и др. и са признат фактор при определянето на бъдещите модни тенденции. Специално за VELUX Group, Trend Union селектира най-актуалните цветове, с които се постига пълен унисон с обзавеждането на дома.

Колекцията щори включва продукти с разнообразни функции ‒ защита от топлина, регулиране на светлината в помещенията, затъмнение. Засенчващите VELUX щори са нов артикул, въведен за първи път тази година. Те са достъпни продукти, които със своята висока степен на затъмнение намаляват светлината в помещенията, за да създадат приятна атмосфера за почивка и сън.

Разнообразието от модели и интериорни решения е впечатляващо. В допълнение към съществуващите досега, за първи път от тази година, VELUX Group пуска на пазара колекция римски щори. Те са с ръчно управление, възможност за свободно позициониране и се почистват изключително лесно и удобно. Освен, че създават неповторима атмосфера, с тяхна помощ може да се регулира светлината в стаята. Към 20-те модерни десена римски щори са добавени и 6 специални, разработени от известните холандски дизайнери Stefan Scholten и Carole Baijings. Почеркът на популярното дуо е познат от проекти за топ марките MINI Cooper, IKEA, Moroso и други.

За да задоволи потребностите на своите клиенти, отново за първи път от тази година, ВЕЛУКС България предлага два пакета Комфорт, с които крайният клиент спестява 10% от самостоятелната цена на включените продукти. Пакетите комбинират външна с вътрешна щора, което осигурява възможно най-добрия баланс на светлината и топлината в помещението през цялото денонощие.

Пакет “Комфорт 1” е за тези, които желаят да редуцират светлината и топлината в помещенията. За тях ВЕЛУКС България предлага комплект засенчваща щора и външен сенник. Засенчващата щора се предлага в 2 различни цвята и е изработена от плътен, затъмняващ текстил. Разполага с лесно тристепенно управление. Външният сенник Прессъобщение намалява притока на топлина с до 73% и помага за поддържането на балансирана и приятна температура през целия ден. Изработен е от прозрачна мрежа, която позволява слънчевата светлина да влезе вътре и не закрива гледката. Управлява се лесно и се монтира за минути от вътрешността на стаята. Комбинацията е подходяща за спални помещения и детски стаи.

Пакет “Комфорт 2” ‒ затъмнителна щора и външен сенник, е комбинация, подходяща за перфектен сън на пълна тъмнина и прохлада. Затъмнителните щори са плътни, изработени от сертифицирани Oeko-Tex® текстили, безвредни за здравето. Управляват се плавно, без степени. В комбинация с външните сенници, спалнята или детската стая ще се превърнат в истински оазис за почивка и отмора. В рамките на този пакет затъмнителната щора се предлага в 4 стандартни цвята.

Всички VELUX щори и сенници са специално разработени за покривните прозорци VELUX. За всеки модел прозорец може да се поръча щора от избран от клиента вид. Монтажът на продуктите е лесен и отнема само няколко минути със системата Pick&Click®. Качеството е на изключителна висота, а използваните материали запазват своят цвят, форма и функционалност за години напред.

Пълното разнообразие от десени и видове щори и сенници може да се разгледа на сайта на ВЕЛУКС България.

Може да харесате още...