Ventana разширява гамата си от плъзгащи се прозорци

aluplast

След като първото поколение на Aluplast smart-slide откри сегмента на плъзгащите се прозорци във Ventana Deutschland GmbH & Co. KG, сега Smart-slide neo става част от продуктовата гама.

Плъзгащите се прозорци не се конкурират с вратите с повдигане и плъзгане, а по-скоро представляват допълнение в сектора прозорци от Vreden.

В допълнение към визуалните предимства и създаването на помещения, изпълнени със светлина, интелигентната плъзгаща се система Neo има какво още да предложи – тя се плъзга почти без усилие и е лесна за отваряне и затваряне. Neo е устойчива на вятър и дъжд и има добра топлоизолация. Механизмът за затваряне, висококачественото уплътняване на системата и допълнителните точки на заключване също повишават сигурността.

От техническа гледна точка интелигентната плъзгаща се система Neo с малката си обща монтажна дълбочина от 154 мм е перфектно решение с широк спектър от приложения – както в областта на обновяването, така и в нови сгради. Дебелината на стъклото и пълнежа може да бъде до 52/54 мм (двоен или троен стъклопакет). Технологията на обкова е скрита. Aluplast smart-slide neo се предлага и в многобройни варианти на декориране.

Снимка: Aluplast

Може да харесате още...