Ventana се фокусира върху разнообразието при решенията за прагове

Ventana

Компания Ventana работи в областта на специализираните прозорци и врати с повдигане и плъзгане повече от 25 години и винаги е разчитала на реномирани партньори на пазара. От няколко години насам се провеждат съвместни срещи, на които фокусът е поставен върху темите за изграждане на връзки, възможност за преобръщане и решенията за прагове.

Плъзгащата се система LivIngSlide на Schüco се отличава с въвеждането на нулев праг. Клиентите на Ventana вече са успели да спечелят първите си проекти за сгради благодарение на гарантирания комфорт и нулевия праг.

Когато става въпрос за оптимизиране на връзката и комфорта на сградата, новият дизайн на прага от Siegenia излиза на преден план. Със системата за прагове Eco Pass Siegenia предлага вариант със стъпаловиден праг на същото ниво и релса за движение, която е висока само пет милиметра. И тук на клиента се предлагат опции без бариери и преход без опасност от спъване.

Ventana

Иновациите от Aluplast и Hautau в областта на праговите решения и връзки позволяват на Ventana да се позиционира още по-добре.

„Стремежът към оптимизация, който Ventana е интегрирала в ежедневната си работа, в момента се усеща много ясно, особено при разнообразните решения в областта на праговете. Темите за достъпността, свързването и комфорта стават още по-централни за производителите и те предлагат оптимални решения и възможности“, казва управляващият партньор Щефан Шванекамп.

В продуктовата гама от алуминий компанията предлага решения за нулеви прагове, прагове на едно ниво и оптимални възможности за свързване.

Компания Schüco е представена на българския пазар от Алукьонигщал.

Снимки: Ventana

Може да харесате още...