Вентилационен прозорец от Fakro

facro

Покривният прозорец FSR P1 на немската компания Fakro GmbH сега се предлага освен с конвенционалната, верижно управлявана система за отваряне и със специална димоотводна система с два електрически двигателя. При изграждането на сгради, прозорецът FSR P1 представлява особен интерес поради неговата лека конструкция.

facro

По-конкретно FSR P1 е модифициран прозорец, който е снабден с верижно задвижване за широко отваряне, което отговаря на текущите изисквания и стандарти за димоотвеждащи покривни системи.

facro

Fakro предлага и напълно автоматична система за отвеждане на дим, включваща контролно устройство и оборудване за аварийно захранване, което е от съществено значение за системата. Верижното задвижване се предлага в изпълнение за “нормален” дървен прозорец. В допълнение, версията FSR/U P1 има тройно покритие с бяла полиуретанова пластмасова боя, което позволява повишена устойчивост на влага и лесна поддръжка. Вентилационният прозорец се предлага и по поръчка в специални размери и е съвместим с широката гама аксесоари на Fakro.

За повече информация: Fakro GmbH

Може да харесате още...