Вентилационна система за покривни прозорци защитава дома при дъжд и вятър

SheerVent

„За разлика от вентилационните отвори, SheerVent дава на собствениците на жилища по-голям контрол върху вентилацията в дома, като същевременно запазва добрия външен вид, с който е известен покривният прозорец Sheerline S1″, заяви Рой Фрост, главен изпълнителен директор на Listers.

SheerVent използва технологията Thermlock, за да предложи U-стойности до 1,0 W/m2K, отговарящи на изискванията от строителните разпоредби.

SheerVent е с 28-милиметрово остъкляване, което съответства на останалата част от прозореца S1 и е разположено в една равнина със съседните греди.

„Клиентите могат също така да надградят SheerVent с дискретни, безжични сензори за дъжд, вятър и светлина. Това означава, че вентилационният отвор ще се затвори автоматично, ако засече дъжд или силен вятър, защитавайки интериора на дома при променливо време“, обяснява Рой.

SheerVent

SheerVent се предлага както с ръчно, така и с електрическо отваряне и е проектиран така, че да елиминира традиционните проблеми, свързани с появата на течове.

„Подобно на останалата част от гамата Sheerline, SheerVent е опростено и модерно решение за вентилация, което се предлага в широка гама от стандартни цветове“, казва Рой. „Можем да ги предоставим и в нестандартни или двойни цветове, което носи на  собствениците на жилища още по-голяма свобода при избора.“

Снимки: SheerVent

Може да харесате още...