Вентилационни отвори Airstrip по индивидуален размер

AIRSTRIP

Великобританската компания Window Ware вече предлага нова вентилационна система за дограми AIRSTRIP. Тя дава на клиентите по-голям избор от продукти и изпълнения за вентилация, които да отговарят на техните изисквания, независимо от приложението. Вентилационните отвори в дограмите текущо са един от най-популярните методи сред строителите и архитектите за осигуряване на адекватна вентилация в новите сгради.

AIRSTRIP

Тези практични решения обаче не винаги са подходящи за всяка инсталационна ситуация. Така например за помещения, които изискват по-високи нива на въздушен поток или където няма място за поставяне на вентилационен отвор на рамката или където вдлъбнатината на прозореца забранява използването им, е необходимо алтернативно решение. Именно тук идва на помощ системата AIRSTRIP. Тя се изработва по индивидуален размер и се монтира по време на производството, за да се помести в стъклопакета, като така осигурява надеждна вентилация без необходимост да се отваря прозореца или да се компрометира сигурността.

AIRSTRIP

Понастоящем Window Ware предлага два модела: вентилациите AIRSTRIP 400 и AIRSTRIP 19000. И двете версии се отличават със здрав, алуминиев, термично изолиран корпус, постигат впечатляващи характеристики за своите размери, които отговарят или надвишават настоящите строителни норми, като се предлагат в гама от стандартни и специални цветове и са подходящи за повечето стъклопакети и видове прозорци.

За повече информация: Window Ware

Може да харесате още...