Вертикални индустриални машини за миене на плоско стъкло Bovone

Bovone

Вертикалната машина BVR 160 на Bovone, изработена изцяло от неръждаема стомана, измива и изсушава панели с дебелина между 3 и 30 мм и височина над 1600 мм. Предната кутия е подвижна, за да се адаптира към различна дебелина на стъклото.

Bovone

Измиването се извършва в няколко етапа:

– предварително измиване;
– измиване на плоско стъкло с два чифта цилиндрични четки;
– изплакване с няколко специални рампи;
– всички рампи са подвижни и имат дюзи за бързо заключване, за да улеснят поддръжката.

Вътрешните сектори на цилиндричните четки са проектирани и изградени с минимална пропускливост, като по този начин се избягва замърсяването. Конфигурацията на големия резервоар за студена вода с филтри и помпа от неръждаема стомана улеснява максимално поддръжката, благодарение на колела, съединители за тръбите и електрическия щепсел за помпата.

Сушенето става чрез двойка диагонално наклонени сушилни със захранване от шумоизолиран вентилатор, оборудван с филтри и регулируем разпределител. Сушилните са изработени от дебела стомана. Нивото на звуковото налягане при тях е в рамките на 82 dB.

Миялната машина е оборудвана с операторски панел, който управлява различните параметри на обработка. Електромеханичните компоненти са с най-високо качество. Всички индустриални машини за измиване на плоско стъкло Bovone се интегрират лесно с други машини в рамките на модулни линии.

Моделът BVR 160 Vertical може да бъде оборудван с различни опции:
– резервоар за топла вода с бронирано електрическо съпротивление и изолиращ панел;
– лампи, разположени на изходящия конвейер, за да се провери качеството на стъклото.

Може да харесате още...