Вертикални прегради Sicura Plus

Sicura Plus

Настоящата пандемична ситуация налага да преработим зоните си за гости и да включим функционални решения не само от съображения за безопасност, но и от съображения за комфорт.

Проектирането на зони, които могат да побират голям брой хора, изисква ориентирана към бъдещето визия. От една страна, за да се използва оптимално наличното пространство, а от друга, за стимулиране на бизнеса.

Обособени зони с ексклузивен дизайн

Целият спектър от решения, които предлагат фирмата за екстериорен дизайн KE отговаря и на двете изисквания, тъй като позволява проектирането на зони, посветени на релаксация, както и създаване на нови сегменти с възможности за бизнес.

Sicura Plus е външна странична преграда, която отговаря на нуждите на ресторанти, хотели, бутикови хотели и други заведения. Използва се за създаване на зони, които могат да се използват от гостите, без да се налага да се отказвате от ексклузивния дизайн.

Sicura Plus е модулна и гъвкава система за разделяне на пространства, която се характеризира с линейна и компактна визия. Благодарение на своята лесна инсталация и минималистичен дизайн, това е едно удачно решението за новите нужди от защита. Новият контейнер и симетричните поддържащи профили позволяват комбинирането ѝ с екстериора.

Повече уединение в големи пространства

Sicura Plus се предлага във версии от различни материали и се използва като разделяща стена за създаване на отделни зони, когато публично достъпното пространство трябва да бъде разделено на по-малки специални зони или работата налага повече поверителност.

Дръжката може да бъде закрепена както отпред, така и отстрани, а благодарение на водача движенията могат да се извършват лесно и безопасно. Към централния стълб могат да бъдат прикрепени до четири странични прегради, за да се раздели зоната на няколко сегмента.

Може да харесате още...