VetroScreen стъклени защитни екрани

VetroScreen от Bohle, нови стъклени екрани за защита на служители на гишета и каси от кашлящи и кихащи клиенти, са били избрани от мениджмънта на легендарния Grand Hotel в Брайтън. Инсталирана е свободностоящата версия с дебелина на стъклото 10 мм и височина на панела 800 мм, без да се налага да се пробива повърхността на гишетата и да се фиксира за постоянно.

„Много сме доволни. Стъклената защита от Bohle е много по-прозрачна и чиста от конкурентните системи. В началото имахме пластмасови екрани, но след почистването им с алкохол се обезцветяват. Стъклото е много по-добро решение, особено там, където инсталациите са постоянни или поне за известно време. VetroScreen е много чист, много стабилен, изглежда добре и е лесен за монтиране“, споделят от управата на хотела.

VetroScreen, предлаган като фиксирана или свободно стояща опция, е разработен от Bohle като екранно защитно решение за хотели, рецепции, барове, съседни бюра в офиси с отворен план. Екраните са с височина до 1000 мм, в зависимост от оценката на риска.

Може да харесате още...