Vetrotech представя последните си иновации на BAU 2017

Vetrotech Saint-Gobain and SageGlass

Vetrotech Saint-Gobain, световният специалист в производството на пожароустойчиви и защитни стъкла, ще покаже най-новите си продуктови иновации в интерактивен щанд на BAU 2017 г. За първи път посетителите ще могат да се запознаят с извънгабаритната система Contraflam® Mega, най-високото изцяло изолирано огнеупорно стъкло, достъпно на европейския пазар и на вратата Lunax, първата пожароустойчива врата изцяло от стъкло. В допълнение Vetrotech, като официален дистрибутор на SageGlass за Европа и Близкия изток, ще представи SageGlass VARIO – революционно динамично решение за електрохроматично тонирано стъкло без междинно вертикално рамкиране.

Vetrotech Saint-Gobain, заедно със SageGlass, предлага едно изключително визуално преживяване на BAU 2017 г. Чрез видеоанимация посетителите ще изпитат това, което се случва, когато избухне пожар зад пожароустойчиво стъкло Contraflam ® Mega, високо 4,6 м. Посетителите също ще бъдат поканени да усетят от първа ръка визуалния комфорт, предлаган от SageGlassand и да изпитат ползите от контролиране на въздействието на слънчевите лъчи чрез използването на очила с виртуална реалност.

Виртуалното пространство представя сцената за много от продуктовите иновации, които Vetrotech Saint-Gobain и SageGlass ще представят по време на панаира. Новите продукти ще бъдат изложени на щанда на Saint-Gobain Glass Europe с площ 116 кв.м, който в допълнение към гамата продукти на Vetrotech и SageGlass, включва тези на Saint-Gobain Building Glass Europe и SWISSPACER.

„Всички ние сме част от един отбор, в рамките на Building Glass Europe и това е основното, което искаме да подчертаем на BAU 2017 г.“, споделя Стефан Доплер, Регионален мениджър продажби за Централна и Източна Европа на Vetrotech Saint-Gobain. „Заедно ние демонстрираме силата и взаимодействието, което съвместно предлагаме. Ще покажем редица нови продукти с висококачествено изпълнение и дизайн, отнесени към прозорците и фасадите. Ние с голямо нетърпение очакваме да демонстрираме нашето най-голямо огнеупорно стъкло CONTRAFLAM® Mega, което ще се извисява 4.6 метра над щанда; Contraflam Pro 30, която предлага допълнителни функции като предпазване от счупване и антипаник врати за пожарна безопасност за интериорни врати и новата SageGlass VARIO, която отговаря на нарастващото търсене от страна на архитектите на фасади от типа butt-joint.

Vetrotech Saint-Gobain и SageGlass представят следните нови продукти на BAU 17:

Contraflam® Mega

Contraflam® Mega

Contraflam Mega отговаря на нарастващото архитектурно търсенето на извънгабаритно остъкляване. С максималните си размери 2300 х 4600 мм, Contraflam Mega е най-високото налично на пазара огнеупорно защитно стъкло, което гарантира безкомпромисна пожароустойчивост до 60 минути. Също така може да се използва и като Contraflam Structure butt-joint решения, без междинно вертикално рамкиране.

На BAU 17 един впечатляващ образец на Contraflam Mega ще се извиси над целия щанд на Saint-Gobain Glass Building Europe. Заедно с виртуалното преживяване на пожар в стая, Vetrotech ще демонстрира и основните предимства на тази свръхразмерна иновация. Посетителите ще могат да видят как стъклото реагира на огън и как може евакуацията да се направи безопасно и без паника.

ASB Glass Floor

ASB Glass Floor

Този под, направен от Vetrotech Saint-Gobain glazing, включва вградена пластичност, която го прави особено подходяща настилка за игра на волейбол, футбол или баскетбол, както и други приложения, при които има необходимост от допълнителна степен на устойчивост. Благодарение на своята включена система за LED осветление, този продукт е напълно подходящ за спортни зали или събития с впечатляващ ефект. На BAU 17 ASB Glass Floor ще бъде показан заедно с Contraflam® Mega.

Lunax Door

Lunax Door

Вратите Contraflam Lunax съчетават уникален съвременен дизайн с най-високите стандарти за безопасност на живота. Тези напълно остъклени врати предлагат пожароустойчивост до 60 минути при максимална прозрачност, като така създават интериор, изпълнен със светлина и простор.

Contraflam PRO 30

Contraflam PRO 30

Contraflam Pro 30 съчетава огнеупорно изпълнение EI 30 с висока устойчивост на проникване, за да гарантира безкомпромисна безопасност, постигаща антипаник класификация RC2 в съответната система врати. Благодарение на използването на поликарбонат, стъклото остава леко и тънко.

SageGlass VARIO

  

SageGlass представлява фундаментална промяна в начина, по който ние използваме сградите. Това революционно стъкло отговаря на нарастващото търсене на продукти за адаптивни фасади и устойчиви проекти. SageGlass електрохроматично тонирано стъкло или регулира дневната светлина, топлина и отблясъци, без затъмняване или щори, осигурява изгледа през прозореца и намалява потреблението на енергия. Като резултат от 25-годишно проучване и развитие, това интелигентно стъкло осигурява максимална дневната светлина, визуален и топлинен комфорт, за да гарантира благосъстоянието на обитателите на сградите, независимо от деня и времето. BAU 2017 ще представи широк сегмент от SageGlass VARIO, едно ново решение, което дава възможност да се изработи изцяло стъклена фасада без междинно вертикално рамкиране.

Vetrotech Saint-Gobain и SageGlass ще се представят заедно с другите дружества на Saint-Gobain Glass Building Europe в зала 2, щанд 338 на BAU 2017.

За контакт и повече информация относно Vetrotech Saint-Gobain и SageGlass можете да посетите www.vetrotech.bg и www.sageglass.com.

Компанията е представена на българския пазар от Александър Трифонов, 0887979164, trifonovsolutions@gmail.com.

Може да харесате още...