Vetrotech Saint-Gobain разширява производствения си капацитет в Северна Америка

vetrotech

Северноамериканската централа на Vetrotech Saint-Gobain във Вашингтон увеличи производствения си отпечатък, обединявайки производството на своите огнеупорни системи за остъкляване и рамкиране в една сграда.

Този ход удвои квадратурата на съоръжението на Vetrotech на 2108 B St. NW, Suite 110 в Обърн, Вашингтон, като същевременно консолидира своята рамкираща производствена линия в същата сграда.

„Това разширяване е пряк отговор на това, което чуваме от нашите клиенти“, каза Кевин Норкрос, генерален мениджър на Vetrotech в Северна Америка. „Covid-19 тества цялата ни индустрия, причинявайки хаос в строителните графици. Нашите клиенти балансират с плаващи срокове, тъй като ситуациите се променят привидно ежедневно в страната. Много от сроковете на изпълнителите на остъкляване се съкращават, което изисква производители като Vetrotech да бъдат по-пъргави.“

Vetrotech Saint-Gobain произвежда и обработва огнеупорно стъкло и системи за рамкиране в своето северноамериканско съоръжение, включително огнеустойчиви Contraflam и Contraflam Structure, противопожарна стъклена керамика и специално закалено стъкло Pyroswiss и VDS (Vetrotech Design Solutions) рамкиране в огнезащитни, огнеустойчиви и кухи метални варианти.

Чрез увеличаване на отпечатъка на съоръжението и консолидиране на производствените мощности, Vetrotech North America ще бъде по-отзивчив към клиентите с по-кратки срокове за изпълнение и увеличен производствен капацитет.

„Сега повече от всякога нашите клиенти разчитат на обещанието на Vetrotech за „никакъв компромис“, каза Норкрос. „В ерата на „необичаен бизнес“ знаем, че архитектите и изпълнителите на стъклопакети се нуждаят от партньор, на когото могат да разчитат за бързата доставка на висококачествени пожароустойчиви продукти.“

Компанията е представена на българския пазар от Александър Трифонов, 0887979164, trifonovsolutions@gmail.com.

Може да харесате още...