Вграден в стената двоен стъклопакет от истинско дърво

Feco

Групата от фирми Feco вече предлага вграденя двоен стъклопакет Fecofix wood с повърхност от истинско дърво и 20 мм тънки профили на рамката. Това означава, че класическата система Fecofix в бъдеще ще се предлага и с дъбов фурнир между стъклата.

Дървената повърхност в стъклената стена с дебелина 105 мм създава естествена атмосфера в строгите офис пейзажи. Системната преградна стена може да се разглобява и сглобява, без да се уврежда и да реагира гъвкаво на променящите се изисквания за пространство. Затова този базиран на преместваеми елементи конструктивен метод е особено устойчив и спестяващ ресурси. Като сертифицирана компания Feco използва за елементите от дърво и стъкло Fecofix само фурнири от устойчиво горско стопанство.

Feco

Специфична особеност на двойния стъклопакет е, че той се доставя и монтира с чисти вътрешни повърхности на стъклата от двете страни. Това означава, че на място не е необходимо да се почистват пространствата между стъклата. Въпреки това стъклените елементи могат да се отварят за целите на инспекцията, без да се налага да се демонтират елементите.

Снимки: Nikolay Kazakov

Може да харесате още...