Входни врати като произведения на изкуството от UNILUX

UNILUX

Входната врата е визитната картичка на сградата и придава на всеки дом индивидуален характер, а това до голяма степен зависи от материала, от който е изработена. Дървото отдавна е с доказани качества на уникален, топъл материал, който излъчва естествен чар и създава уютна атмосфера. Освен това дървото носи оптимални свойства за входната врата. Не само дълголетието, но и отличните топлоизолационни и звукоизолационни стойности на материала убеждават и гарантират, че топлината остава вътре в къщата, а шума – отвън.

UNILUX

Дървените входни врати на немската компания UNILUX са с специално разработено изолиращо ядро и термично разделени дистанционни елементи между стъклата. Това води до по-добра топлоизолация, повече комфорт в близост до стъклото и значително намаляване на образуването на конденз в студените месеци. Всяка входна врата е остъклена с поне едно тройно стъкло с дебелина 40 мм. Това допълнително спомага за намаляване на разходите за отопление.

UNILUX

Понякога входната врата не само трябва да може да устои на дъжд и буря, но и на нежелани гости. За тази цел всички заключващи части на вратата са изработени от стомана. Освен това, всяка дървена входна врата има допълнително осигуряване за заключване в рамката. Благодарение на устойчивия на разкъсване филм, стъклото е обезопасено и остава на мястото си дори при счупване.

За повече информация: UNILUX

Може да харесате още...