Винербергер вече предлага на българския пазар покривни прозорци Tondach

Tondach

Основен приоритет на компания Винербергер е усъвършенстването на своите продукти и внедряването на полезни иновации. Този път новостите обхващат продуктите за изграждане на цялостни решения за скатни покриви, като фирмата вече предлага на българския пазар покривни прозорци Tondach. Плюс за компанията отново е вече спечеленото доверие от страна на клиентите, които знаят, че там ще намерят отлично качество на продуктите и техническото обслужване, както и бърза доставка.

Покривни прозорци Tondach

Новите покривни прозорци Tondach са висококачествени и многофункционални, като гарантират и безопасност при употреба в дома. Компанията дава гаранция 10 години, а от голямо предимство е, че няма прозорец, несъвместим с керемидите Tondach.

Tondach

Можете да избирате между четири модела прозорци в шест комбинации от размери:
Comfort – покривен прозорец със стандартно остъкляване и достъпна цена;
Project – прозорец с енергоспестяващо остъкление;
EnergyPlus – прозорец с енергийно-ефективно остъкляване и високо защита от влизане взлом;
SmartPro – интелигентни прозорци с повишена устойчивост и енергоспестяващо стъкло, плюс защита от взлом.

Важно!

За всички модели на прозорците Tondach са планирани обшивки, така че да се осигури добра връзка с покрива. Освен това прозорците имат всички условия за поучаване на 10-годишната гаранция. Има опция за вътрешни и външни щори, а също и допълнителна топлоизолация от екологично чиста овча вълна за конкретния прозорец.

Повече информация за продуктите и ценовата листа за крайни клиенти можете да намерите тук или като изберете някой от търговските представители на Винербергер. Аксесоари за покривни прозорци ще намерите тук.

Може да харесате още...