Висок клас алуминиеви входни врати от Secdoor

Secdoor

Добре познатата марка Secdoor за производство на висококачествени гаражни и индустриални врати разшири портфолиото си с висок клас алуминиеви входни врати за къщи. Марката остава вярна на своите ценности, като произвежда иновативни и висококачествени продукти, ориентирани към високите изисквания на своите клиенти.

Дизайнерските врати Secdoor не само изглеждат изключително стилно, но са и високо функционални, стабилни и с много висока степен на термоизолация. За производството на входните врати с марка Secdoor се използват алуминиеви панели, конструкции и компоненти само на доказани световни производители.

Secdoor

Премиум линията алуминиеви врати на Secdoor е разделена в 3 серии: 

Серия Ecodora предлага 15 различни модела, които съчетават модерна визия с изчистени линии. Моделите могат да бъдат поръчани с разнообразие от дръжки, цветове и орнаменти.

Secdoor

Decenta – стилна визия, вдъхновена от модерната архитектура, с редица иновативни решения, като вградени дръжки, LED осветление, възможност за вграждане на номер на къщата, разнообразно остъкляване и други. Серията включва и класическа линия за любителите на хармоничния дизайн, който надживява тенденциите.

Secdoor

Secdoor

Серия Pur, която съчетава модерните black line детайли с естествени дървесни декори в линията Pur Natur, както и модерните индустриални десени като бетон и кортен в линията Pur Design. Серията дава опция за вертикална дървена декорация на панела, изработена от епоксидна смола със специално HD покритие.

Secdoor

Secdoor

Наред с красивия дизайн и висококачествената алуминиева рамка и крило, входните врати Secdoor предлагат тройно защитено остъкляване, отлична топлоизолация с най-ниска U- стойност от 0,62 W/m²K, дизайн, изработен по поръчка, висок клас RC3 за взломоустойчивост на пълнежа, силно и устойчиво прахово покритие, богата гама от цветове, огромно разнообразие от дръжки, включително и вградена във вратата дръжка, двойни входни врати, възможност за еднаква визия с гаражната и порталната врата, както и редица Smart решения: Keyless opening –безключово отваряне с приложение, Finger print – отваряне с пръстов отпечатък, вградено LED осветление.

Secdoor

На сайта на Secdoor може да откриете повече информация.

Може да харесате още...