Висок клас външни врати за дома от Secdoor

Secdoor

Secdoor e сред малкото производители на българския пазар, които произвеждат всички видове външни врати за дома и то в идентична, стилна визия и изцяло по размер на клиента.

Secdoor е основен бранд на българския пазар в производството на висококачествени врати за дома и индустрията. Марката е символ на отлично качество поради редица фактори – в производството си използва висококачествени компоненти, части и задвижвания само на доказани европейски производители от Германия, Белгия, Холандия и др.; предлага възможност за производство на врати с бутикови размери изцяло по поръчка на клиентите си; отделя специално внимание на всеки свой клиент и произвеждан продукт.

Secdoor е сред малкото производители в Европа, които предлагат на клиентите си възможност за стилна, идентична визия на Гаражната секционна, входната и порталната врата. Освен високото качество и стабилността, към вратите може да бъде добавено и LED осветление, което придава както допълнителна доза естетика и класа на дома, така и е отличен ориентир към дома в тъмното.

Гаражни секционни врати

Secdoor

Secdoor е сред пионерите в България на пазара за секционни гаражни врати и произвежда висококачествените си продукти изцяло по размер на клиента. Секционните врати Secdoor могат да се отварят както ръчно, така и автоматично, и включват характеристики като:
– Иновативна система за безшумно отваряне и затваряне на гаражната врата.
Обезопасителна система на пружинния механизъм.
– Гаражна система G200 със солиден стоманен вал, позволяващ на гаражната врата до 100 000 цикъла на отваряне и затваряне.
– Висок клас термоизолационни панели от Швейцария и Белгия с 10-годишна гаранция и изключително здраво външно покритие от стомана с дебелина до 0,6 mm и дебелина на боята от 30µm – гаранция както за висока степен на термоустойчивост и сигурност на вашият гараж, така и за безпроблемен монтаж и дългосрочна експлоатация; разнообразни дизайнерски десени, както в минималистични варианти с цветове по RAL, така и с красиви имитации на дърво. И тъй като Secdoor е символ на високо качество и грижа към клиентите си, марката използва само панели с функция за защита срещу прещипване на пръстите.
– Премиум клас ролки, панти, ролкодържачи и двойни ролки, осигуряващи безпроблемно и безшумно движение на врата.
Висококачествени задвижвания от световните лидери в производството на автоматизация за гаражни врати Marantec ®, Германия, Roger Technology ®, Италия и HighLine ®, Нидерландия. Двигателите осигуряват висока скорост на задвижване, ниска консумация на електроенергия, съобразен дизайн и дългогодишна експлоатация.

Допълнителни аксесоари: към двигателите се предлагат няколко вида аксесоари, като фотоклетки, бутониери, сигнални лампи, дистанционни и др., които  допълват и персонализират вратата и увеличават комфорта от използването й.

Висококачествени алуминиеви входни врати за къщи

Secdoor

Част от портфолиото с иновативни и висококачествени продукти на Secdoor са и високият клас алуминиеви входни врати за къщи.

Дизайнерските врати Secdoor не само изглеждат изключително стилно, но са и високо функционални, стабилни и с много висока степен на термоизолация. За производството на входните си врати марката използва алуминиеви панели, конструкции и компоненти само на доказани световни производители от Германия и Белгия.

Премиум линията алуминиеви врати на Secdoor е разделена в 3 серии:

Серия Ecodora предлага 15 различни модела, които съчетават модерна визия с изчистени линии. Моделите могат да бъдат поръчани с разнообразие от дръжки, цветове и орнаменти.

Secdoor

Серия Decenta – стилна визия, вдъхновена от модерната архитектура, с редица иновативни решения, като вградени дръжки, LED осветление, възможност за вграждане на номер на къщата, разнообразно остъкляване и други. Серията включва и класическа линия за любителите на хармоничния дизайн, който надживява тенденциите.

Secdoor

Secdoor

Серия Pur, която съчетава модерните black line детайли с дървесни декори в линията Pur Natur, както и модерните индустриални десени като бетон и кортен в линията Pur Design. Серията дава опция за вертикална дървесна декорация на панела, изработена от епоксидна смола със специално HD покритие.

Secdoor

Secdoor

входните врати от премиум линията на Secdoor предлагат тройно защитено остъкляване, отлична топлоизолация с най-ниска U- стойност от 0,62 W/m²K, дизайн по поръчка, висок клас RC3 за взломоустойчивост на пълнежа, силно и устойчиво прахово покритие, богата гама от цветове, огромно разнообразие от дръжки, включително и вградена във вратата дръжка, двойни входни врати, както и редица Smart решения като контрол на достъпа с Finger print – отваряне с пръстов отпечатък и вградено в дръжката LED осветление.

Висококачествени иновативни дворни врати

Secdoor

Secdoor предлага еднокрили, двукрили и плъзгащи дворни врати, произведени от стоманени панели в дизайн и характеристики, идентични на секционните гаражни врати.

Плъзгащите дворните врати на Secdoor са изключително подходящи за райони със силен вятър, а освен това:
Спестяват пространство при отваряне, тъй като се плъзгат плътно по оградата.
– Имат лека конструкция, гарантираща плавно и лесно отваряне и затваряне.
Високо устойчиви са на външни атмосферни условия, благодарение на специалните  термопанели, защитени с полиестерно покритие.
– Имат 10 годишна гаранция на външното покритие от висококачествена боя с дебелина до 50 микрона.
– Модерната технология без механични заварки, както и поцинкованите алфа-профили, праховобоядисани в цвят по RAL, осигуряват защита срещу появата на ръжда.
Иновативният дизайн с декоративна мрежа, боядисана в цвят по RAL, дава както естетически завършена визия, така и висока степен на ветроустойчивост. А това, от своя страна, дава спокойствие, че дори и при екстремни атмосферни аномалии и силен вятър, домът ще остане защитен.
– Имат специализирани ролки и колела за интензивна употреба.
Разнообразие на дизайни и цветове, допълващи както секционните гаражни врати, така и входната врата.
– Възможност за автоматизация и управление с бутон или дистанционно управление.

Secdoor

На сайта на Secdoor можете да откриете повече информация.

Може да харесате още...