Висока степен на защита с новото поколение прозоречни системи Alumil

alumil

Прозоречните системи от ново поколение Alumil притежават сертификат от клас на сигурност RC3.

Усъвършенстваните прозоречни системи на Alumil Smartia S67, Supreme S77 и Supreme S91 се отличават с многобройните си предимства по отношение на дизайна и експлоатационните характеристики, както и с високата си топлоизолация, което ги прави идеален избор за подобряване на енергийната ефективност на сградите.

alumil

По-специално, Smartia S67 и Supreme S77 се предлагат в три различни версии по отношение на енергийна ефективност (Standard, Advanced, HI), а системите Supreme S77 & Supreme S91 са сертифицирани от световно известния институт за пасивни къщи (Passive House Institute) за влагане в пасивни сгради.

Любопитен факт – първата сертифицирана пасивна къща в България се намира в с. Войняговци и е изпълнена с алуминиева система Alumil Supreme S91.

В допълнение към отличните показатели за естетика, функционалност и устойчивост на различни атмосферни условия, съвременните прозоречни системи на Алумил са изпитани, сертифицирани и могат да устоят с клас на сигурност RC3 в съответствие с EN 1627:2011.

Степента на защита се постига благодарение на надежден многоточков механизъм с усилена ригла с висок клас на якост ALU-JET 10, отговорящ на всички изисквания за безопасност.

alumil

Универсално приложима система с централно заключване за всички типологии на едно- и двуплосостно отваряне при алуминиеви прозорци за крила с Euro-groove 15/20.

alumil

Характеристики:
– система за централно заключване ALU-JET 10;
– универсално приложима за всички типове отваряне;
– за всички класове на защита от стандартен до RC3;
– противодейства на опит на кражбата чрез свободно/допълнително  конфигуриране на точки на заключване – може да се добави във всяко положение на свързващата ригла;
– eфективност при инсталиране:
– монтиране на ъглови задвижващи елементи без инструменти;
– фиксирани дължини на свързващия елемент от страната на пантите и отдолу от страната на крилото (възможно е сглобяване);
– само една непрекъсната свързваща ригла на страната на крилото.

alumil

Видео за сглобяване на механизма:

За повече информация – Алумил България.

 

Може да харесате още...