Висококачествени аксесоари за прозорци MACO MULTI-MATIC

MASO MULTI-MATIC

Обичайно крилата на прозорците се отварят постоянно, много пъти на ден, особено при интензивни промени във външните условия. Поради това обкова и аксесоарите на остъклението имат ключова роля в този процес. Устойчивостта и надеждността на прозореца се осигуряват от висококачествени фитинги, които могат да издържат на ежедневните натоварвания, като при изборът им е важно да се обърне внимание на броя на циклите на отваряне, според тестовете на производителя. Фитингите MASO MULTI-MATIC от австрийския производител MAYER & CO Beschläge GmbH (MACO) отговарят на най-високите изисквания. Компанията гарантира най-малко 25 000 пълни цикъла на непрекъсната работа на крилата на прозорците, а гаранцията за хардуерът е 10 години. Този период е лесен за изчисляване, защото на всеки функционален елемент е посочена датата на производство.

MASO MULTI-MATIC

Патентованото покритие Silber-Look с восъчен слой осигурява надеждна защита на арматурата срещу корозия. Почти невъзможно е да се повреди восъкът, нанесен на молекулярно ниво по време на производството, което удължава срока на експлоатация на фитингите и осигурява по-плавната им и по-тиха работа в сравнение с лаковото покритие. Надеждността на хардуера е гарантирана от два типа възли, свързващи елементите, които осигуряват стабилна фиксация на частите в ръчен и автоматичен режим. В същото време преместването и разединяването на елементите на арматурата е напълно изключено. Прозорецът никога няма да блокира и ще работи правилно.

MASO MULTI-MATIC

Прозорците с фитинги MASO MULTI-MATIC се отварят и затварят лесно дори от деца. Дръжката се върти плавно, без усилие, дори при тежките панорамни прозорци. Стандартно интегрирано заключващо устройство (микролифт) – предотвратява грешното завъртане на дръжката в отворено или наклонено положение на крилото, което елиминира вероятността за едновременно накланяне и отваряне и в резултат на това евентуално падане на крилото. В допълнение, фиксаторът осигурява трета опорна точка и затваря крилото, като осигурява допълнителна защита от увисване.

MASO MULTI-MATIC

Изключителното покритие на восъчните аксесоари играе ролята на вид смазка. Монтажните елементи не създават неприятни скърцания и не пречат на движението на крилото. Също така, това покритие има водоотблъскващи свойства, докато триенето на движещите се части се омекотява и аксесоарите работят гладко и тихо. Благодарение на този набор от решения, прозорците, оборудвани с фитинги MACO MULTI-MATIC, са лесни за експлоатация и са изключително тихи при отваряне и затваряне, което гарантира комфорта на потребителите.

За повече информация: MAYER & CO Beschläge GmbH (MACO)

Може да харесате още...