Висококачествени навеси за ресторантьорския бизнес

ShadeFX

Предпочитанието към външни пространства изпревари всички останали места, що се отнася до хранене, пиене и забавления. След опасенията относно хигиената и социалното дистанциране през последната година, вътрешните дворове и покривите се превърнаха в ключова част от хотелиерска индустрия. За щастие има много иновативни начини да се направят вътрешни дворове, които да са удобни не само през лятото, но и през всеки сезон.

ShadeFX произвежда иновативни и универсални прибиращи се решения за засенчване. Патентованите системи „Single Track“ осигуряват неограничени възможности за покриване за някои от водещите търговски, жилищни, институционални и общински имоти в света.

ShadeFX

Защита

Когато зоните за хранене на открито са изложени на сурови условия, това може да съсипе преживяването на клиентите и да остави бизнеса на милостта на времето. Навесите на ShadeFX намаляват риска от лошото време. С висококачествените материали, които са устойчиви на дъжд, ураганен вятър и пожар, нищо не е оставено на съдбата. Сенниците могат да бъдат изработени индивидуално според особеностите на климата, така че когато лошото време удари, покритият с навес вътрешен двор ще остане добре защитен.

ShadeFX

В ресторант Joia on Main бяха изработени по поръчка и монтирани три големи конструкции и прибиращи се покриви, осигуряващи над 1000 кв защитена от слънцето и дъжда площ. Конструкциите са боядисани в черно, в синхрон с външния дизайн. Над гредите са монтирани три моторизирани прибиращи се покрива в бетонно платно на Serge Ferrari. Водоустойчивата тъкан е огнезащитна, което позволява на Joia да монтира нагреватели под конструкцията с наближаването на по-студените месеци.

Конструкцията

Прибиращите се сенници предлагат пълна слънцезащита за външните дворове, а напрежението от надпреварата кой ще седне на сянка под няколкото малки чадъра отпада. Силната, но ергономична структура позволява навесите да останат напълно отворени или затворени, а индивидуалният дизайн осигурява функционална адаптивност за различни употреби.

ShadeFX

В ресторанта The Crooked Cue Pool са изработени по поръчка две конструкции и прибиращи се покриви с водоустойчив и огнезащитен плат на Ferrari. Трите вертикални стълба са закрепени към гредите с подсилени структурни болтове, което позволява лесен монтаж и демонтаж в края на сезона.

Адаптивност

Използването на вътрешните дворове през всички сезони се превръща в критична необходимост, която ресторантьорската индустрия е развила след Covid-19. Навесите могат да бъдат комбинирани с други системи като нагреватели от търговски клас и да създадат климатизирани пространства. Висококачествените огнезащитни тъкани, които се използват във всяко приложение са безопасни, приспособими и позволяват хранене на открито извън топлите летни месеци.

ShadeFX

За ресторант The Beach House са произведени и монтирани три прибиращи се покрива с улуци, напълно предпазващи вътрешния двор от слънцето или дъжда. Огнезащитната тъкан Serge Ferrari позволява добавяне на вградени нагреватели, осигуряващи така необходимата топлина през по-студените дни.

Може да харесате още...