Висококачествени плоскости за вентилируеми фасади StoneREX

StoneREX

Centene Group е водещ производител и доставчик на висок клас циментови плоскости с марката StoneREX. Продуктите на компанията могат да бъдат използвани както за нови сгради, така и за реконструкция. StoneREX предоставя фасадни решения на архитекти и строителни компании, както и на частни клиенти. Фиброциментовите плочи на StoneREX съчетават здравината на камъка с лекотата на строителните плоскости. Процесите на производство, суровините и продуктите са природосъобразни. Заводът на бранда не произвежда вредни емисии и субстанции. Плоскостите StoneREX са изключително здрави, влагоустойчиви, устойчиви на износване, замръзване и механично въздействие. Размери: 1200х3050 мм., дебелини: 6, 8, 10 и 12 мм. Клас на пожароустойчивост – до A1.

Различни колекции за всяко приложение

Продуктовата гама на StoneREX е разпределена в няколко колекции, които включват огромно разнообразие от модели плоскости –  StoneREX Premium Color, StoneREX Premium Structure, StoneREX Palette, StoneREX Premium Granit, StoneREX Fireproof, StoneREX Windshield, StoneREX Premium Basic и StoneREX Profile Color.

StoneREX

StoneREX Premium Color предоставя възможност за създаване на индивидуални решения във всеки цвят. В резултат могат да бъдат постигнати фасадни решения, които да се съчетаят с околната среда. Плоскостите се монтират лесно, като поставянето не отнема много време.

Колекцията StoneREX Premium Structure предлага огромни възможности за дизайн на фасадата чрез богатия избор на цветове, размери и различни начини на закрепване. Благодарение на структурираната повърхност на материала, платната остават чисти и запазват безупречния си вид за дълъг период от време.

StoneREX Premium Granit – плоскостите от тази колекция са покрити с частици от естествен камък. Със StoneREX Premium Granit може да се постигне естествен вид на фасадата.

StoneREX Fireproof отговаря на най-високия клас на пожароустойчивост – А1. Плоскостите издържат на топлина, влага, удари и износване.

Плоскостите от колекция StoneREX Windshield са дишащи и влагоустойчиви. Защитават стените от вятър, замръзване и влага, запазвайки топлината отвътре и студа отвън. Плоскостите са проектирани да защитават изолацията във външните стени.

Колекцията StoneREX Premium Basic включва необработени гладки фиброциментови плоскости, които са предназначени за всички видове строителство. Те са в натурален сив цвят, с вид на бетон, и могат да бъдат използвани за различни строителни елементи като плоскости без допълнителна обработка. Здравината им е подобна на бетона.

Как може да научите повече за плоскостите за вентилируеми фасади StoneREX?

Conforma е ексклузивен представител на StoneREX за България и предоставя цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти. Компанията е предпочитан партньор и официален дистрибутор на утвърдени световни производители като FunderMax (HPL плоскости), Alpolic (алуминиеви композитни панели), Laminam (широкоформатен гранитогрес), Euramax (алуминиева архитектурна ламарина), Feldhaus Klinker (облицовъчни клинкерни тухли), Silbonit (фиброциментови плоскости) и други.

Може да харесате още...