Високоскоростни врати гарантират хомогенна продукция

Efaflex

Белгийската компания Materialise инсталира девет високоскоростни врати от Efaflex в своя компетентен център за метали в Бремен, за да отдели различните производствени зони.

„За нас плътното затваряне на отделните производствени зони е много важно“, обяснява техническият ръководител в Materialise, Саша Шмидт. „Винаги използваме само един и същ метал на дадена машина. В продуктите за нашите клиенти не трябва да се допуска смесване, дори и да е съвсем незначително.“ Поради тази причина деветте високоскоростни ролетни врати Efa-Srt Eco от Efaflex са важна част от оборудването на сградата.

Ако купувате евтино, купувате два пъти

Efaflex

Саша Шмидт споделя, че по време на професионалната си кариера в различни компании е видял много различни врати. Разбира се, има бюджети, които трябва да бъдат спазвани. „Но ако купувате евтино, купувате два пъти.“ Той е убеден, че високоскоростните ролетни врати Efa-Srt Eco имат отлично съотношение цена-качество. За тях не е необходима специална структурна подготовка благодарение на спестяващия място дизайн и много тесните странични рамки. Това прави Efa-Srt Eco по-гъвкава от всяка друга ролетна врата.

Монтираният отстрани на крилото водач предотвратява нежелания обмен на въздух при разлики в налягането и засмукването. Стандартното крило на вратата е напълно прозрачно и се предлага с предупредителни ленти, но са възможни и варианти в цвят.

Снимки: Efaflex

Може да харесате още...