Vitro-Tecture – съвършенството на графиките в архитектурното стъкло

Специална нова колекция от графични модели, базирани на геометрични фигури, разработена от дизайнерите на Tecglass за повишаване на естетическата ефективност на стъклото като архитектурен елемент, вече е достъпна за всички клиенти на европейския лидер в областта на дигиталния печат върху стъкло.

Създадена да се възползва от комбинации от органични и геометрични фигури и специални цветови вариации, тази изключителна колекция е създадена да балансира, да създаде естетически чар и да се превърне в практичен начин за заявяване на позиция.

Освен че гарантира конфиденциалност и ограничава слънчевата радиация, графичната колекция на Vitro-Tecture преодолява монотонността на сградите, като добавя дълбочина към използваните повърхности и създава илюзия за непрекъснат хоризонт. Отпечатан върху стъкло, графичният модел демонстрира престиж. Превръща се в средство за изграждане на съгласие със заобикалящата среда и дава възможност за вдъхновяващо творчество.

С тази колекция светът на архитектурата печели предимство в играта с пространства и пропорции, използвайки визуалните ефекти на различни графични мотиви.

Може да харесате още...