Врати Hörmann с лофт дизайн в модерен индустриален стил

Hormann

Вратите Hörmann с лофт дизайн привличат погледите с тяхната елегантна и изискана визия в модерния индустриален стил и подчертават съвременния интериор. Те позволяват разделяне и същевременно свързване на жилищни зони преди всичко в помещенията с щедър дизайн.

Модерната индустриална визия е една от най-значимите тенденции в обзавеждането през последните години, която междувременно не се ограничава до мебели, осветителни тела и декорации. С новите си врати с лофт дизайн компания Hörmann предлага елегантно, висококачествено решение за модерно разпределение на площта на помещенията.

Постоянно откритите жилищни зони изглеждат привлекателно и са необратима тенденция особено в новото строителство. С изисканата си конструкция новите врати Hörmann с лофт дизайн предлагат максимална прозрачност и добре осветени помещения. В същото време вратите с лофт дизайн наистина привличат погледите в жилището и се открояват от останалите интериорни врати. Освен това, преди всичко в помещенията с щедър дизайн, те позволяват разделяне и същевременно свързване на жилищни зони, например между хола и трапезарията.

Гъвкаво комбиниращи се елементи

Вратите с лофт дизайн позволяват гъвкаво комбиниране на различни елементи до максимални размери от 5 × 4 метра. Към тях се числят врати с едно и с две крила, с и без странични и горни части, както и стъклени преградни стени. Като прозрачно стъкло се използва многослойно защитно стъкло с дебелина 6 mm.

Hormann

Тесен профил за максимална прозрачност

Благодарение на тесните профили от само 76 mm при вратите и 20 mm при фиксираните остъкления, както и широките само 15 mm, поставени отгоре шпроси, елементите изглеждат много изискано, преди всичко в комбинация с тесните лайсни за задържане на стъклото Slim. За постигане на особено автентична индустриална визия Hörmann предлага вариант с лайсни за задържане на стъклото тип винкел и видими глави на винтовете. По желание видимите глави на винтовете могат да бъдат и боядисани.

Hormann

Вратите Hörmann с лофт дизайн се предлагат по избор с лайсни за задържане на стъклото тип винкел (вляво) или за още по-изискана визия – с лайсните за задържане на стъклото Slim (вдясно).

Индивидуално цветово оформление

Стандартно новите врати с лофт дизайн и фиксираните остъкления се предлагат в цвят наситено черно, мат като така са оптимално съгласувани с обкова на вратите и дръжките black.edition на Hörmann. Освен това цветовете антрацитно сиво, бял или сив алуминий, бяло и огнено червено предлагат възможност за избор между пет предпочитани цвята, а също така е възможен и избор на желания от Вас цвят по RAL, специални цветове по NCS и цветове с релефен и перлен ефект.

Hormann

Тесният профил и наситено черният матов цвят подчертават характерния индустриален стил на вратите Hörmann с лофт дизайн. Оптимално съгласувани в комбинация със също черните дръжки и обков black.edition за интериорни врати.

В унисон със стила Hörmann предлага десет модела дръжки за врата в наситено черно и благородна стомана, без розетка, чийто тесен профил хармонира добре с изисканите елементи. Освен моделите дръжки за врата се предлагат и четири модела дръжка под формата на щанга.

Hormann

Специални модели дръжки за врата в наситено черно и благородна стомана, без розетка поддържат изисканата визия на вратите Hörmann с лофт дизайн.

Hormann

Освен моделите дръжки за врата, за вратите с лофт дизайн се предлагат и четири модела дръжка под формата на щанга.

За повече информация – Хьорман България.

Може да харесате още...