Врати на атрактивни промоционални цени – Европейска акция 2024 на Hörmann

Hörmann

В рамките на Европейска акция 2024 от 1 март до 31 декември 2024 г. Hörmann ще предлага врати и атрактивни допълнителни пакети на промоционални цени.

В рамките годишната Европейска акция от 1 март до 31 декември 2024 г. Hörmann предлага гаражни, входни, интериорни врати, както и атрактивни допълнителни пакети на промоционални цени. При това продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност.

Въглеродно неутрални промоционални продукти

Всички промоционални продукти на Hörmann, предлагани в рамките на Европейска акция 2024, са въглеродно неутрални. Hörmann покрива всичките си нужди от електричество във всички производствени бази на територията на Европа (с изключение на Франция) на 100 процента със закупен екологичен ток от възобновяеми енергийни източници. Чрез тези и много други мерки Hörmann спестява над 75000 тона CO2. Остатъчните емисии компанията компенсира с насърчаване на сертифицирани проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner. Допълнителна информация по темата за устойчивостта при Hörmann можете да намерите на тук.

Hörmann

Гаражната секционна врата RenoMatic на Hörmann се предлага в различни дизайни, като например показаната тук повърхност Slategrain с модерна визия със светлосенки.

Гаражни секционни врати с предлагано като опция защитно оборудване клас RC2

Гаражните секционни врати RenoMatic се предлагат с особено износоустойчивата повърхност Woodgrain, повърхността Slategrain с щампован релеф със светлосенки и гладката повърхност Planar – всяка от които в седем промоционални цвята. Всички врати RenoMatic се предлагат в 7 различни промоционални размера, включително задвижване и дистанционно управление на цени от 1995 лв. (препоръчителна продажна цена). С предлагания като опция допълнителен пакет срещу допълнително заплащане на стойност само 325 лв. (препоръчителна продажна цена) вратата може да бъде оборудвана със сертифицирано в Германия защитно оборудване от клас RC2 съгласно DIN / TS 18194.

Hörmann

Алуминиевата външна врата ThermoSafe на Hörmann със стандартно включено защитно оборудване от клас RC3 се предлага в различни промоционални цветове и размери в рамките на EuropaPromotion.

Външни врати с висока защита от взлом

Външните врати също са част от промоционалната програма на Hörmann: алуминиевата външна врата ThermoSafe се предлага със стандартно включено защитно оборудване със защита срещу взлом от клас RC3 с 5-точкова защитна брава и с много добра топлоизолация с коефициент на топлопроводимост до 0,87 W/(m²∙K) на цени от 5695 лв. (препоръчителна продажна цена). В зависимост от предпочитанията по отношение на дизайна клиентите могат да избират между 6 мотива и осем промоционални цвята. За особено елегантна и съосна визия външните врати ThermoSafe по желание могат да бъдат оборудвани и със скрити панти. Външната врата от стомана и алуминий Thermo65 със стандартно включено защитно оборудване от клас RC2 се предлага на цени от 2995 лв. (препоръчителна продажна цена). Освен това Hörmann предлага външната врата със стоманено платно ISOPRO в две изпълнения (с и без остъкление) с добра топлоизолация на цени от 2495 лв. (препоръчителна продажна цена).

Hörmann

Интериорните врати от дърво също са част от кампанията EuropaPromotion на Hörmann и подчертават модерния интериор, особено в черно.

Модерни интериорни врати 

За вътрешното пространство Hörmann предлага на промоционални цени интериорни врати като напълно окомплектован елемент от платно, каса, комплект обков и дръжка. Интериорните врати се отличават с особено устойчива повърхност и стабилен пълнеж на вратата от тръбно ПДЧ. Интериорната врата ProLine Duradecor се предлага с фалцово платно в два цвята и два декора на цени от 645 лв. (препоръчителна продажна цена). Вратата в безфалцово изпълнение се предлага също в два цвята и два декора на цени от 925 лв. (препоръчителна продажна цена). Интериорната врата ProLine Duradecor Ultramatt се предлага в безфалцово изпълнение и със скрити панти в три промоционални цвята на цени от 1395 лв. (препоръчителна продажна цена). Всички интериорни врати са проектирани без отвори за брава, за да изглеждат особено елегантно и съвременно, и по желание могат да бъдат оборудвани с дръжка с вградена заключваща система Fastlock срещу доплащане на малка сума. Заключващата система е разположена директно върху дръжката и може да се използва само с едно докосване, което придава на вратата модерна и минималистична визия.

Hörmann

В рамките на кампанията на промоционални цени се предлагат врати в актуалния в момента черен цвят, които поставят модерни акценти.

Освен това в рамките на кампанията ще бъдат предложени стъклени врати в лофт дизайн, които със своите черни надлъжни и напречни линии създават елегантни акценти в модерния интериорен дизайн.

Врати в модерния черен цвят

В рамките на кампанията се предлагат врати в модерния черен цвят, които се отличават с особено съвременна визия. А с допълнителния пакет от серията black.edition могат да се поставят черни акценти, като например дръжки на вратите в наситено черно за входните и интериорните врати.

За повече информация – Hörmann.

Може да харесате още...