Врати с цифрови системи за достъп от Garant

Garant

Бъдещето на вратите ще бъде без ключ – в това са убедени производителите на врати от немската компания Garant. Системата за цифров достъп, която производителят предлага за своите Smart врати, е лесна за употреба и лесна за управление.

Вратите с цифров достъп позволяват на хората с физически увреждания да използват пространствата без проблеми. Тези врати могат да се интегрират навсякъде и значително да улеснят ежедневието на хората с хронични заболявания или увреждания. Безпрепятственият достъп е важен и в публичните институции, например за старчески домове и дневни центрове, болници и санаториуми, детски градини и училища.

Възможни характеристики за подходящо решение за умните врати са електрическите, входни, интериорни и плъзгащи се врати SCALA, които се управляват лесно чрез дистанционно управление.

Garant

Освен това, компанията представя нови повърхности за вратите си с дизайн на естествено дърво, като например клен, бук и дъб – класика в сдържани цветове и с приятно усещане. Разнообразният асортимент от стъкла осигурява достатъчно светлина в помещенията и лекота при избор на подходящото решение. Серията врати Riva в бъдеще ще се предлага и като стъклени врати. Различните версии съответстват на белите лакирани модели от асортимента на компанията. Повърхността на вратите G-Tec е оборудвана с покритие против пръстови отпечатъци като за него се предлагат няколко нюанса.

За повече информация: Garant

.

Може да харесате още...