Вратите на Солид 55 Ви очакват на изложение „Стройко 2000”

Най–новите  разработки на Блиндирани врати, Интериорни врати, Гаражни врати и Врати за общ вход, ще покаже Солид 55 на изложение Стройко 2000.

В периода 19–25.10.2011г, традиционно на щанд 222 в Националния дворец на културата, фирмата производител Ви очаква, за да Ви представи своите продукти, както и много специални отстъпки и подаръци.

Акцент на изложението ще бъде интелигентното, сигурно и лесно за управление заключване с мобилен телефон – M-Tel KEYCONTROL, съвместна разработка между Солид 55 и М-Тел.

За първи път в България ще можете да видите и тествате Гаражна врата с управление с мобилен телефон. Освен гаражната врата на изложението ще видите как може да управлявате с един телефон Интелигентна блиндирана врата и врата на общ вход – Интелигентно входно пространство.

Всеки посетител, докоснал се до това модерно управление, ще има възможността да участва в томбола за голямата награда, осигурена от Солид 55 и М-Тел  – Таблет Android.

Солид 55  ще покаже своите промо модели – най-предпочитаните, специални разработки в областта на сигурността – Интелигентни блиндирани врати iPS F52E и  iDoor, Блиндирана врата Комфорт, уникална с достъпната си цена – Блиндирана врата City и  специалните разработки на Врати за къща.

Заповядайте на изложението, за да видите и голямо разнообразие от Интериорни врати от Солид 55 – специална разработка на Врата за баня, най–новото предложение – Стъклена врата, както и нови предложения от  двете  линии  Интериорни врати Art line и S line. Само по време на изложение Стройко, можете да се възползвате от СПЕЦИАЛНИ  отстъпки за всички Интериорни врати.

През целия месец Октомври, Солид 55 предлага много ПРОМО ПРЕДЛОЖЕНИЯ. За всички модели Блиндирани, Интериорни (Интериорни врати Art line, Интериорни врати S line и Стъклени врати) и Гаражни врати, клиентите ще се възползват от 10%* отстъпка.

*Отстъпката е валидна при 100% авансово плащане. Отстъпката не важи за промоционални предложения.

Всички промоции и отстъпки са валидни за Изложбените центрове на Солид 55 и  МОЛ SOLID!

Изложбен център Стамболийски няма да работи по време на изложение Стройко!

Вижте също...