Window Ware вече с нов механизъм за двуосо отваряне на прозорци от GU UNI-JET

WindowWare 1

Window Ware разширява гамата си от прозорци с нов обков за двуосо отваряне (хоризонтално и вертикално), произведен в Германия. GU UNI-JET осигурява гъвкава универсална система, съвместима с прозорци от PVC, алуминий и дърво.

Прецизността на немското инженерство в комбинация с интелигентен дизайн, по-малко компоненти и компактна опаковка означава, че механизмът за двуосо отваряне GU UNI-JET е бърз и лесен за инсталиране и регулиране и заема по-малко място за съхранение. Гарантира намалено износване на компонентите и осигурява леко управление на прозорците, дори когато те са големи и тежки. В обкова е интегрирана и секюрити антивзлом защита.

Всички компоненти се предлагат с 10-годишна механична гаранция и имат стандартната висококачествена защита от корозия GU FerGuard, която е тествана в солен разтвор за повече от 550 часа.

Преди 20 години Window Ware с голям успех започна да продава известната система за двуосо отваряне на прозорци MACO. Днес този вид прозорци все още е много търсен и остава популярен в сградите с търговско предназначение. „Клиентите искат удобство и избор, без да губят време в срещи и разговори с различни производители и доставчици. Window Ware има за цел да осигури под един покрив всички продукти от водещите марки, винаги на правилната цена и точно когато клиентите ни имат нужда от това“, споделя Ричард Брайънт, търговски директор в Window Ware.

Може да харесате още...