Yorfloor: проектиран за вашия комфорт

Yorfloor

Моделите са толкова разнообразни, колкото и техните вдъхновения от природата. Но стандартите за техните приложения остават същите: Yorglass се стреми да вдъхнови клиентите със своята първокласна гъвкавост, качество и надеждност.

Сертифицирана безопасност

Специалната колекция Yorfloor за проекти за подови настилки и стъклени стълби се състои от общо 6 модела. Всеки един от тези модели е тестван и сертифициран от водещата европейска институция за безопасност на работа “IFA” за неговата степен против хлъзгане. Yorglass също така предоставя нарязани по размер готови продукти за проекти за подови стъкла по целия свят. Всички дизайни на Yorfloor са подходящи за различни процеси на темпериране и ламиниране.

Като декоративен и функционален декинг материал Yorfloor от Yorglass носи ясна добавена стойност със своите ненадминати характеристики:

Безопасност при подхлъзване

В съответствие с DIN 51130 (2010) и класове на безопасност R11, R12 и R13, Yorfloor е подходящ за използване в зони за паркиране, пътеки за движение, входове, санитарни зони и вътрешни или външни стълби.

Yorfloor

Устойчивост на абразия

Съгласно EN 13748-2 Yorfloor® се класифицира като подови плочки от клас HG със средно 9 cм³/50 см².

Приложения за соларни панели

С развиващите се технологии и възможности в наши дни се появи нова област на използване за нехлъзгащо се подово стъкло. Yorfloor може да се използва за соларни панели, предлагайки нови безопасни и икономични опции. В паркове или градини можете да създадете места за разходка и пейки, като използвате стъкло, което работи със слънчева енергия.

Може да харесате още...