За поредна година Geze ще представи в България най-новите си продукти

Геце дава възможност на всичките си настоящи и бъдещи партньори в проектантския и строителния бранш да се запознаят с новите продукти на фирмата. Новостите ще бъдат представени по време на традиционната ежегодна обиколка на мострения камион Geze.

От 17-ти ноември до 21-ви ноември Geze ShowTruck ще посети пет града в страната:
– Велико Търново, 17.11.2014;
– Варна, 18.11.2014;
– Бургас, 19.11.2014;
– Хасково, 20.11.2014;
– София, 21.11.2014.

В рамките на един ден във всяка точка от маршрута, посетителите ще имат възможност да се запознаят с въведените тази година на пазара иновации, както и да се консултират относно комплексни системи и решения, обхващащи всички продуктови групи на фирмата.

Отново ще бъдат проведени и серия от семинари, разясняващи различни аспекти на димоотвеждащите и евакуационните системи, съгласно действащата нормативна уредба в страната.
За повече информация относно конкретните мероприятия – office-bulgaria@geze.com, 02/470-43-73

Накратко за продуктите, които ще бъдат представени:

Системи за автоматични врати

Отново на преден план са продуктите, насочени към безпрепятствен достъп до сгради и помещения. При системите за автоматични врати ще бъдат представени новите продукти за оборудване на автоматични врати на панти – задвижващ мотор ECturn Inside, механизъм за заключване на крила А + М, задвижващ мотор Slimdrive EMD-F/R IS, представен с GC GR и DPS.

Димоотвеждащи системи

Геце отново ще обърне сериозно внимание на вентилационните системи за отвеждане на дим и топлина (ВСОДТ). Ще бъдат представени новите верижни механизми за прозорци – Geze ECchain, Geze Slimchain и Geze Powerchain. Продуктите отговарят изцяло на изискванията към системите за димоотвеждане на Наредба Iз-1971 и БДС EN 12101. Ще бъдат представени и множество нови аксесоари, осигуряващи безопасност в случай на авария, но и комфорт при ежедневната вентилация, както и задвижващ шпинделен механизъм за прозорци Geze E 250 NT.

Технология за безопасност

Тази година Geze ще фокусира вниманието и върху технологиите за евакуационни пътища и изходи, интегриращи в себе си системи за сигурност и за контрол на достъпа, координиране с димоотвеждащата система и възможности за интегриране в BMS – системата за управление на сградата. В тази връзка ще бъдат представени моторна брава Geze IQ Lock AUT, контролни устройства, аксесоари, контролни табла TZ 320 AP и TZ 320 UP за управление на системата.

Системи за ръчно плъзгащи се врати

Тази година Геце ще покаже на своите гости и Levolan 60 – компактно, изключително плавно и почти невидимо задвижване за изцяло стъклени концепции, подходящи за дома и офиса. Стъклото е директно свързано във фитинга – окачващите елементи са невидими и обезсмислят необходимостта от допълнително облицоване. Именно така Levolan се вписва във всеки дизайн. Ще бъдат представени и най-новите системи за ръчно плъзгащи се врати Levolan 150 SoftStop Duo и Perlan 140 SoftStopDuo за плавен краен ход на крилото.

Технологии за врати

Тази година Геце ще представи на гостите си и най-новите автомати – TS 5000 RFS 3-6 за летящи врати, както и вградения автомат за летящи крила Geze Boxer EFS 4-6.

Системи за стъкло

Геце ще представи и най-новите компоненти, позволяващи по-голяма гъвкавост на системите за ръчно плъзгащи се стени Geze MSW.

Може да харесате още...