Заключване без ключ

Немската фирма KD Comfort представи дръжка за врата с вграден заключващ механизъм, реализиран посредством щифт от неръждаема стомана. Tака стандартната розетка за заключване отпада, a новата система убеждава с иновативен и модерен дизайн.

Системата предоставя безопасно и лесно използване в ежедневието, а функционалността на технологията Privacy Pin е гениална и много проста. Заключването на вратата от вътрешната страна се осъществява чрез натискане на малкия болт/щифт до дръжката на вратата, когато вратата е затворена.

За отключване на вратата е достатъчно простото натискане на дръжката на вратата отвътре. Ключалката KD Comfort е идеална за всички стаи, където поверителността е важна, без да се налага да търсите ключ.

С тази иновация, разработчикът на дизайна на системата, прави значителни крачки напред в индустрията, тъй като тя не е необходимо да се използва с конкретен вид дръжка, а може да бъде внедрена към пълния асортимент, предлаган от фирмата.

Модерната архитектура е минималистична, тя е ограничена до най-важното. Затова и семплият и минималистичен дизайн на ключалката KD-Comfort се вписва перфектно в съвременната архитектура. KD Comfort Lock се предлага с дръжки на вратите на квадратни и кръгли розетки. Системата се предлага в три цветови модела – матирана стомана, полирана стомана и черно.

.

Може да харесате още...