Заключващи устройства и механизми от WILKA

Access Novello

Разнообразието от заключващи устройства и механизми на пазара е огромно – дръжки за врати тип топка, мини брави, брави без ключ и много други. Всеки тип притежава различни характеристики, предимства и недостатъци. Въпреки това лесно могат да бъдат разграничени най-широко разпространените видове заключващи устройства и механизми, които намират приложение както в административни и офис сгради, така и в жилищни сгради. Когато става въпрос за висок клас заключващи устройства и механизми, няма как да не споменем германския производител WILKA. Прочетете статията докрай, за да научите повече за историята и продуктовата гама на бранда.

Access Novello

Кратко представяне на WILKA?

Компанията WILKA е основана през 1865 г. под името на собственика Wilhelm Karrenberg. Първоначалната дейност е свързана с производството на мебелни брави. През десетилетията брандът се разширява и започва да разработва допълнителни технологии за заключване. Повече от 150 години корпоративна история превърнаха WILKA в разпознаваема марка в световен мащаб, която предоставя висококачествени продукти на своите клиенти. Шест поколения от семейство Velbert са се занимавали със създаване на решения в областта на заключващите устройства и механизми. WILKA продължава да бъде семеен бизнес, който определя собствения си курс. Квалифицираното майсторство на ключарите от изминалите векове се поддържа и до днес, дори в епоха на масово промишлено производство. Компанията притежава няколко патента в областта на заключващата технология.

Access Novello

Продукти с марка WILKA в онлайн магазина на Access Novello

Продуктовата гама на WILKA е съчетание от модерност и традиция и включва иновативни продукти, които отговарят на най-високите изисквания по отношение на сигурност и функционалност. Сертифицирането по DIN EN ISO 9001 е израз на производство до най-високия стандарт за качество. В онлайн магазина на Access Novello ще откриете продукти с марка WILKA, а именно: различни модели езикови и ролкови брави, както и централни насрещници за езикови брави, централни насрещници за ролкови брави, патрони за брави и други. Access Novello е официален дистрибутор на световно признати производители като dormakaba, tremco illbruck, Dr. Hahn, Colcom Group, Master Italy, Gretsch – Unitas (GU), Fapim, Fischer, Heicko e-ast GmbH и други.

Може да харесате още...